Kraj leta, kraj i ljubavi: Džastin Biber i Sofija Riči više nisu zajedno

Kraj leta, kraj i ljubavi: Džastin Biber i Sofija Riči više nisu zajedno

Autor: | 20/09/2016

0

Čini se da je Džastin Bieber ponovo solo jer, kako prenosi People, on i Sofija Riči su raskinuli nakon dugih šest nedelja.

Njihova veza je odmah u startu loše primljena kod Biberovih fanova koji su, nakon što je ovaj objavio fotku sa Sofijom na svom Instagramu, počeli da je vređaju i da šire mržnju.

Džastin je tome odmah stao na kraj i poručio Beliebersima: "Da ste pravi fanovi, ne biste bili tako zli prema ljudima koji mi se sviđaju."

U celu tu epopeju se uplela i bivša Selena Gomez koja mu je poručila da ako ne može da podnese mržnju, nek prestane da objavljuje fotke svoje devojke.

Da sad ne prepričavamo celu situaciju. Ukratko ćemo reći da se tad otvorila Pandorina kutija i bivši su se počeli nabacivati optužbama ko je koga varao, ko je koga koristio za publicitet i tome slično.

Sve je to rezultovalo tim da je Džastin ugasio svoj Instagram profil iako se Selena za svoje ponašanje izvinila i na kraju se i sama povukla s društvenih mreža jer mora da se posveti svom zdravlju. Doduše, bar nije ugasila profil.

I tako... Mnogo buke ni za oko čega jer je Džastin ponovo solo. Možda se sada vrati i na Instagram, sada kad ima višak vremena.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty