Tajmlajn veze Anđeline i Breda

Tajmlajn veze Anđeline i Breda

Autor: | 20/09/2016

0


Šokantna najava razvoda možda i najpopularnijih holivudskog para je vest dana u svetu šou biznisa.

Anđelina Džoli i Bred Pit proveli su zajedno 12 godina. Vezu su započeli na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" kad je Bred još bio u braku sa Dženifer Aniston.

Donosimo vam tajmlajn njihove veze.

Maj 2014: Sve se više čuju glasine o romansi između Breda i Anđeline tokom snimanja filma "gospsdin i gospođa Smit".

Januar 2005: Dženifer Aniston i Bred Pit u zajedničkom saopštenju objavljuju da su odlučili da se "uz pu no razumevanja" raziđu. Par je naveo da će i na dalje biti posvećeni jedno drugome i u duhu prijateljstva negovati njihovu ljubav.
Mart 2005: Dženifer podnosi zahtev za razvod braka zbog "nepremostivih razlika"

April 2005: Veza Breda i Anđeline potvrđena je nakon što su ih paparaci uslikali tokom zajedničkog odmora u Keniji. Ipak, još se nisu javno izjasnili o vezi

Jul 2005: Dženifer je navodno slomljeno srce kad je saznala da su Bred i Anđelina odlučili da snime foto sesiju za W magazin. U editorijalau njih dvoje su fotografisani sa decom. Mesec dana kasnije, posle Medoksa Anđelina usvaja i drugo dete - ćerku Zaharu koja je iz Etiopije.

Oktobar 2005: Bred i Dženifer su se i zvanično razveli.

Januar 2006: Anđelina i Bred objavljuju da je ona trudna, a osim toga Pit se i zvanično prijavljuje za usvojitelja Medkoss i Zahare,

Maj 2006: Par dobija svoje prvo biološke dete, Silo Nuvel Džoli-Pit koje je rođeno u Namibiji.

Decembar 2006: Anđelina u intervju za Vog izjavljuje da tokom snimanja "Gospodina i gospođe Smit" nije mogla da dočeka odlazak na snimanje samo da bi bila blizu Breda.

Ovaj komentar Dženifer Aniston je okarakterisala kao "ne kul".

Mart 2007: Džolijeva usvaja trogodišnjeg vijetnamskog dečaka Paksa.

Maj 2008: Na festivalu u Kanu Anđelina potvrđuje da očekuje blizance. Noks Leon i Vivijen Marselin su rođeni u Julu.

Oktobar 2008: Par konačno priznaje da je njihova veza započela tokom snimanja filma, iako su do tada tvrdili da se to desilo tek posle razvoda sa Dženifer.

Septembar 2011: Bred kaže zu intervjjuu da pre Anđeline nije živeo zanimljivim životom.
- Mislim da je na to uticao brak. Pravio sam se da je brak bio nešto što nije. Sa Anđelinom sam konačno zadovoljan.

Kasnije je Bred tvrdio da je pogrešno citiran i rekao:

- Dženifer je neverovatna osoba koja ume da pruži ljubav i sjajna osoba koja će ostati moj prijatelj.


Decembar 2011/Januar 2012: Par je u različitim intervjuima priznao da ih deca ohrabruju da stupe u brak, iako su oni planirali da se venčaju tek kada se legaliziju gej brakovi.

April 2012: Bred i Anđelina su se verili.

Februar 2013: Anđelini je urađena dvostruka mastektomija, odnsono odstranjivanje dojki zbog otkrivanja degenerativnog gena koji je znatno povećava mogućnost dobijanja raka dojke.

Jul 2014: Anđelina i Bred su objavili kako će ponovo zajedno glumiti. U pitanju je intimna drama "Pored mora" u kome se prati raspad braka jednog para. Džolijeva je takođe režirala film, a nedgo zatim su krenule glasine da se u filmu radi o njihovom privatnom životu.

August 2014: Par se zvanično venčava na tajnoj ceremoniji u Šato Mirvalu u Francuskoj, a posle kratkog medenog meseca u Nicu, par odlazi na Maltu kako započeo snimanje filma "pored mora". I dalje se povremeno nastavljaju pisanja o tome kako je par u krizi.

Septembar 2016: Anđelina podnosi papire za razvod braka zbog "nepremostivih razlika".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images