Džejmi Oliver je sjajan kuvar, ali i divan tata: Ovo je prvi osmeh mog sina Rivera! (foto)

Džejmi Oliver je sjajan kuvar, ali i divan tata: Ovo je prvi osmeh mog sina Rivera! (foto)

Autor: | 23/09/2016

0

Najpoznatiji TV kuvar na svetu, Džejmi Oliver je počastio svoje fanove najslađom fotografijom svog sina, a na kojoj je maleni River napravio svoj prvi, ali i najslađi, osmeh na svetu.

Džejmi je uz ovu fotografiju napisao:

- Osmeh, hahaha Riverov prvi valjani osmeh. Sjajno, ko zna šta mu prolazi kroz glavu, ali meni se sviđa. Šaljem vam puno ljubavi uz osmeh i želim vam svima divan dan - poručio je nežni tata Džejmi.

A photo posted by Jamie Oliver (@jamieoliver) on Sep 22, 2016 at 12:04am PDT

Džejmi je postavio ovu fotografiju nakon razgovora sa Sarom Bret i Nijal Artanejki na BBC Radiju 5. Oliver je otkrio i da su on i njegova supruga Džuls odlučili da nakon svih neprospavanih noći i njegovog furioznog rasporeda snimanja, unajme noćnu dadilju.

- Nedostatak sna čini i najbolje ljude jednostavno nerazumnima - objasnio je Džejmi i dodao - Ove godine nas je sve to udarilo svom silinom, jer, znate, imamo dva tinejdžera i tu su te tinejdžerske stvari, a onda imate i šestogodišnjaka i sedmogodišnjaka, tako da su i oni tu sa svojim stvarima... - objasnio je Džejmi probleme kada vam je kuća "puna dece" različitog uzrasta, naglasivši:

- Zaposlili smo noćnu dadilju. Počela je da radi pre nedelju dana, a mi smo se pre toga borili punih pet nedelja, čak sam i ja pokušavao da pomognem, da hranim bebu noću, a onda da trčim i snimam 15 sati na drugom kraju grada, a to je bilo strašno teško...

Džejmi i Džuls su svoje peto dete dobili u avgustu ove godine, a onda su javnost držali u neznanju dve nedelje dok nisu otkrili da će se beba zvati nikako drugačije do - River Roket Oliver!

Morning folks have a cracking day

A photo posted by Jamie Oliver (@jamieoliver) on Sep 11, 2016 at 12:31am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: džejmi oliver