Naoružani napadači oteli od Kim Kardašijan nakit vredan 11 milona dolara

Naoružani napadači oteli od Kim Kardašijan nakit vredan 11 milona dolara

Autor: | 03/10/2016

0

Kim Kardašijan pretrpela je ogroman šok tokom svog boravka u Parizu, kad su dvojica muškaraca uz pretnju oružjem upala u njenu hotelsku sobu.

Napadači su oteli nakit vredan više miliona dolara, ali nikoga nisu povredili, javljaju strane agencije.

Najmanje dvojica muškaraca maskiranih u policajce uleteli su oko 2.30 sati u sobu čuvene starlete i oteli nakit koji je, prema nekim izvorima, vredan čitavih 11 miliona dolara. U pitanju su njena kutija sa nakitom vredna oko sedam miliona i prsten vredan oko četiri miliona dolara. Kim je izuzetno potresena, ali nije povređena. Pljačkaši su ušli u zgradu pošto ih je vratar pustio unutra. Stavili su mu lisice i uperili pištolj u njega, a onda ih je odveo do stana rijaliti zvezde. Ušli su u sobu Kim Kardašijan, pretili joj oružjem, vezali je i zaključali u kupatilo.

Pljačka se dogodila u hotelu koji inostrani mediji opoisuju "diskretan i luksuzan", i u kome poznate ličnosti često odsedaju kada su u Parizu. U tom hotelu Kim je boravila ranije, najmanje jednom.

Kim je u francusku prestonicu otputovala da bi prisustvovala Pariskoj nedelji mode, a čim je doznao vest o pljački, njen suprug reper Kanje Vest je prekinuo nastup koji je bio u toku u Njujorku, izvinio se publici i naveo da je reč o "porodičnoj situaciji", a zatim je napustio binu.

- Žao mi je. Imam hitan slučaj u porodici. Moram da prekinem nastup - rekao je on, i otišao sa bine nakon posle samo 20 minuta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: kim kardašijan

Najnovije vesti