Šenon Doerti je pravi borac: Umorna sam, ali ne posustajem, krećem se i vežbam! (video)

Šenon Doerti je pravi borac: Umorna sam, ali ne posustajem, krećem se i vežbam! (video)

Autor: | 07/10/2016

0

Kada se bolest dogodi, brišu se sve staležne razlike, poznati i nepoznati postaju apsolutno isti, sjedinjeni u borbi koja ih može dovesti do ozdravljenja ili ih pak izmoriti, obeshrabriti i ostaviti da čekaju kraj. Zvezda "Beverli Hilsa", Šenon Doerti se lavovski bori sa kancerom, ne posustaje, vežba, smeje se i veruje u ozdravljenje...

Ponekad su vera i optimizam delotvorniji od hemioterapije.

- Nakon hemioterapije. Verujem da nam kretanje izuzetno pomaže u procesu izlečenja. Nije uvek lako i dešava se da sledećeg dana nisam u stanju da vežbam, ali se trudim da se pokrenem i nateram sebe da vežbam tako da mi krv prostruji i da na taj način izbacim toksine iz organizma. Ponekad su vežbe lagane, a ponekad i teže, ali ključ je u kretanju! Vežbanje je lek za svaku bolest. Posavetujte se i proverite sa vašim lekarom. Put ka izlečenju je popločan svim vrstama izazova - poručila je Šenon koja se ne predaje ni jednog momenta.

- Da vam kažem... Mrdanje guze je težak posao kada vežbam sa mojom Nedom koja mi pomaže da se pokrenem i izbacim otrove iz tela. Da, umorna sam, da - želim da sam u krevetu, ali sam ipak došla da vežbam i već se osećam bolje. Svaka rekreacija i vežba tokom bolesti je dobra. Mi to možemo! - objasnila je umorna, ali ponosna Šenon koja veruje u izlečenje i hrabro ide ka njemu.

Ona je inspiracija svim ljudima koji se bore sa ovom opakom bolešću, ma ko oni bili, jer u bolesti su svi ljudi apsolutno isti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: šenon doerti