Ništa više ne prepušta slučaju: Kim Kardašijan dobila naoružano obezbeđenje i blindirani automobil

Ništa više ne prepušta slučaju: Kim Kardašijan dobila naoružano obezbeđenje i blindirani automobil

Autor: | 10/10/2016

0

Kim Kardašijan je odlučna da svakome, ko samo i pomisli da ugrozi njeno bogatstvo, jasno stavi do znanja da se neće dobro provesti.

Sledeći takav napad mogao bi, Kim je svojom novom odlukom poslala takvu poruku, čak i fatalno da se završi po one koji bi eventualno pokušali da joj naude.

Ona je toliko pooštrila mere obezbeđenja kojima je odlučila da se zaštiti nakon pljačke u Parizu, da neki američki mediji pomalo pretenciozno tvrde da Kim sada ima zaštitu ravnu onoj u kojoj uživa i sam predsednik SAD.

Neimenovani izvor je za portal TMZ rekao da njeno novo obezbeđenje uključuje čak i nekadašnje pripadnike tajne službe koji su, kako se navodi, "naoružani do zuba".

Kim će u svakom trenutku biti u pratnji najmanje dve mišićava bodigarda, a automobili koje bude koristila će, navodi se, biti blindiran.

Nakon napada u Parizu Kim se sastala sa nekim bivšim specijalcima iz izraelske vojske, bivšim agentima CIA i sa već pomenutim nekadašnjim članovima tajne službe. Istovremeno, Kanje Vest je razgovarao sa vlasnicima najmanje dve vrhunske firme koje pružaju usluge zaštite.

I Kris Džener je intenzivno učestvovala u razgovorima o bezbednosti svoje ćerke i planira da unajmi obezbeđenje i za Kortni, Kloi, Kendal i Kajli.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: kim kardašijan