Šarliz Teron ponovo zavodi, ovog puta u "Diorovoj" reklami (video)

Šarliz Teron ponovo zavodi, ovog puta u "Diorovoj" reklami (video)

Autor: | 13/10/2016

0

S prvim danima jeseni čuvena modna kuža "Dior" rešila je da osvoji svet još jednom nijansom svog najpopularnijeg parfema. Uloga u novoj kampanji za "J'Adore" ponovo je poverena prelepoj Šarliz Teron, koja je "pozajmila" svoje telo od milijardu dolara prestižnom pariskom brendu čije je zaštitno lice već trinaest godina.

Ovog puta, u zlatnoj haljini s "Diorovim" potpisom nije prošetala mračnim ulicama grada, već sunčanom plažom, prethodno izašavši iz mora poput neke grčke boginje.

A za Šarliz je malo reći da je zanosna, slažu se čelnici francuske kuće. Zato su ovu kampanju i nazvali "Gold" – zlatna.

U novom svetu je sve moguće. Budućnost je svetla, budućnost je zlatna, budućnost je – žena. Prošlost može biti lepa, ali to je samo sećanje, ne i mesto za život. Stvorite sopstvenu priču, sada je pravo vreme za to. I idite prema svetlosti. Budućnost je zlato, obožavam Dior (J'adore Dior) – izgovorila je u prethodnoj reklami.

Sada je kratka, ali isto toliko efektna:

- Voda, Zemlja, Sunce… i ja. Mi smo Zlato.

Poziv od "Diora" zanosna Južnoafrikanka dobila je neposredno nakon snimanja filma "Monstrum", za koji je 2003. godine nagrađena Oskarom i svim ostalim nagradama.

- To je bilo, sećate se, ono čudovište koje je imalo malo toga zajedničkog sa ženom koja treba da bude simbol jednog velikog kozmetičkog i modnog brenda. Ali, bili su uporni, želeli su baš "tu" devojku – objašnjava glumica.

I nisu pogrešili. Šarliz Teron zaista jeste holivudska boginja novog doba.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić
Tagovi: Šarliz Teron