Kim Kardašijan spremna za povratak na mesto zločina, putuje u Pariz?

Kim Kardašijan spremna za povratak na mesto zločina, putuje u Pariz?

Autor: | 14/10/2016

0

Kim Kardašijan je spremna na povratak u Francusku, po pozivu sudije pred kojim se vodi istraga o milionskoj pljački koja joj se desila u Parizu, rekao je advokat rijaliti zvezde u današnjem saopštenju.

Kim je nakon pljačke koja se desila 3. oktobra za par sati napustila Francusku, dodatno iznervirana napisima koji su se pojavili u medijima, da je sama kriva zbog svega što joj se dogodilo, kao i zbog sumnje da je čitava stvar iscenirana.

Ipak, Kim ne odustaje od izjave da joj je pištolj bio uperen u glavu da je bila sputana i vezana tokom pljačke, te da će tužiti sve one koji osporavaju njene tvrdnje.

Džin Vejl, čuveni advokat iz Pariza, koji sada zastupa gospođu Kardašijan-Vest pred sudom,  kaže da je "Kim trenutno vrlo staložena i odlučna u vezi nasilja koje joj se desilo".

Upitan da li će se Kim vraćati u Pariz kako istraga bude napredovala, Vejl je rekao:

- Ako bude dobila poziv od suda da dođe u Francusku, ona će svakako doći, ali postoji i mogućnost i da se sudije pojave u Americi. Moja klijentkinja dosta putuje, tako da će verovatno otići do Pariza... Videćemo kako će se stvari odvijati...

Pošto se radi o kriminalnom delu, Kim će svakako biti pozvana pred sud kao ključni svedok, da bi dala svoj iskaz i potrebne dokaze koji bi pomogli u rasvetljavanju slučaja.

Ovo je formalan proces, koji ne može biti obavljen preko telefona, pa čak ni preko video linka. - rekao je advokat, a prenosi DailyMail.

Kim i vratar koji je bio na dužnosti tog dana, dali su izjavu policiji da su u pljački učestvovala petorica maskiranih napadača.

Ukoliko napadači budu uhvaćeni biće optuženi za oružanu pljačku i organizovane kriminalne radnje, udruživanje zarad činjenja kriminalnog dela kao i za pokušaj otmice.

U međuvremenu, jedan sudija vodi istragu  u koju je uključeno oko 100 detektiva i policajaca.

- Kim čeka rezultate istrage koji će pomoći da se pronađu napadači koji su je opljačkali, nadamo se da će svi biti privedeni pravdi - izjavio je Kimin advokat naglasivši da je Kim posebno uznemirena zbog sumnji koje su se pojavile da je čitava pljačka deo marketinškog trika.

Takva priča je postala posebno aktuelna od kada je pušten video snimak na kojem Kim mirno sedi na sofi i pregleda telefon, a postavljen je uz poruku da se dešava samo nekoliko sati nakon pljačke.

Vejl je na to odgovorio:

- Ona je zaista zabrinuta zbog činjenice da je u momentu kada se napad desio, neko snimao telefonom, jer to je snimak koji je napravljen neposredno pre napada. Video je iskorišćen da bi se napravila priča da se radi o prevari i da pljačke nije ni bilo. Uz njega su puštene izjave koje štete mom klijentu, tako da je sajt MediaTakeOut, dobio tužbu zbog objave da je pljačka izmišljena.

Iako je prošlo skoro dve nedelje od pljačke, policija nije napravila pomak u istrazi da bi otkrila identitet napadača.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: kim kardašijan

Pročitajte još

Najnovije vesti