Šenon Doerti i Kurt Isvarjenko slave pet godina braka: Sada znam šta prava veza znači

Šenon Doerti i Kurt Isvarjenko slave pet godina braka: Sada znam šta prava veza znači

Autor: | 17/10/2016

0

Šenon Doerti je obeležila petu godišnjicu braka sa Kurtom Isvarijenkom, dirljivom fotografijom koju je podelila na društvenim mrežama.


Šenon je sa suprugom otišla na romantičan vikend u Meksiko, da na trenutak zaboravi na bolest i bitku sa rakom.

- Pre pet godina sam napravila najbolju odluku u svom životu. rekla sam DA i udala se za mog najboljeg prijatelja i srodnu dušu Kurta. Život nas je bacao na razne strane i u razne izazove, a mi smo se sa time suočili zajedno, sa snagom, ljubavlju, strašću da budemo jedno uz drugo do kraja.

Šenon, koja se udala za svog dugogodišnjeg partnera u oktobru 2011. godine, priznala je da je veza sa Kurtom bila pravo ispunjenje za nju.

- Naučila sam šta zaista znači veza uz ovog čoveka. Da, mi volimo da putujemo zajedno i da uživamo u avanturama kao što je i ova današnja... Druženje sa zebrom Viki. Ali, svaki dan je avantura kada sam sa Kurtom, bez obzira gde se nalazili i šta radili - napisala je emotivna Šenon.


Zvezda serije "The Beverly Hills, 90210" kojoj je dijagnostifikovan rak 2015. godine, od tada dokumentuje svoje lečenje i borbu sa kancerom kroz fotografije i video snimke koje deli sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Početkom ove godine Šenon je za ET govorila o svojoj dijagnozi  naglasivši kako sve ima i pozitivnu stranu u odnosu na njenu vezu sa Kurtom.

- Rak  je na jedan zaista bizaran način učinio neke sjajne stvari za mene. Dozvolio mi je da budem više ono što suštinski jesam, da budem u dodiru sa svojim unutrašnjim bićem i onim što zaista jesam, da budem mnogo ranjivija i da budem onakva kakva zaista jesam, a koja je bila dugo skrivena iza mnogih drugih stvari. Moj brak je uvek bio fantastičan, ali je sada još i bolji - rekla je hrabra glumica.

And the adventure begins..... on way to celebrating 5th year of marriage with @kurtiswarienko. Official date is October 15

Фотографија корисника ShannenDoherty (@theshando) дана 12. Окт 2016. у 8:03 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: šenon doerti