Opsednuti fan Kendal Džener oslobođen optužbi

Opsednuti fan Kendal Džener oslobođen optužbi

Autor: | 25/10/2016

0

Kendal Džener se oseća sigurno uprkos tome što je čovek koji ju je uhodio prošao samo sa uslovnom kaznom.

Šavon Mekenzi nije proglašen krivim zbog toga što je nepozvan upao u dom Kendal Džener.

Ovaj, za sada samo opsednuti fan, uhapšen je kada se pojavio u kući poznate starlete. Prethodno ju je pratio kolima, a to nije bio prvi slučaj da je uhodio Kendal.

Šon Holi,  advokat Kendal Džener kaže da ona ima svu potrebnu zaštitu, u koju spada i zabrana prilaska na manje od 100 jardi, što je nešto više od 90 metera. Ova zabrana se odnosi na idućih pet godina, ali ako advokat to zatraži od suda, Šavonu bi zabrana prilaska mogla da se produži na još pet godina.

Ukoliko prekrši ovu zabranu i previše joj se približi, biće uhapšen na licu mesta. Šavon Mekenzi je trenutno u pritvoru iz kog izlazi 10. novembra. Kako je portalu TMZ rečeno, odmah nakon toga Šavon bi, na nagovor svoje majke, trebalo da se preseli iz Kalifornije u Virdžiniju. Takođe, kako se navodi, utvrđeno je da Šavon ima i psihičkih problema.

U međuvremenu o Kendal će voditi računa, pored privatnog obezbeđenja, i lokalna policija koja patrolira pored njene kuće, a istovremeno će se pozabaviti i Šavonovim kretanjem i ponašanjem, ukoliko ipak ostane u Los Anđelesu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: kendal džener

Najnovije vesti