Šarliz Teron o hororu koji je jedva preživela: Moja majka je ubila mog oca da bi me spasila

Šarliz Teron o hororu koji je jedva preživela: Moja majka je ubila mog oca da bi me spasila

Autor: | 20/11/2016

0

Šarliz Teron je o porodičnoj tragediji govorila nekoliko puta, ali nikada ovako otvoreno.

I pored svega, ona je priznala da ju je taj događaj ojačao, i napominje da je zahvalna svojoj majci jer joj je spasila život.

Prema manirima šarmantne Šarliz mnogi bi zaključili da dolazi iz bogate i srećne porodice, i da je imala detinjstvo iz bajke. Ipak, njena priča potpuno je drugačija, i mogla bi da posluži kao scenario za neki vrlo napet triler.

- Moja majka je divna osoba. Znam da sva deca to govore i da zvuči otrcano, ali ja imam pravo da to kažem. Moja mama mi je spasila je život - kaže Šarliz.

Šarliz Teron ponovo zavodi, ovog puta u “Diorovoj” reklami (video)

Popularna glumica je odrastala uz oca alkoholičara koji je uz to imao i bipolarni poremećaj. Tako su se stekli uslovi za psihičko i fizičko zlostavljanje čije su žrtve bile Šarliz i njena majka Gerda. Kada je imala 15 godina, Šarliz je videla nešto što je zauvek promenilo njen život. Te večeri ona se vraćala iz škole, a njen otac Čarls i stric dolazili su iz lokalnog bara. Majka je bila ljuta i zaključala je vrata.

- Znala sam da će se dogoditi nešto loše, jednostavno, imala sam taj osećaj- kaže Šarliz.

Kada je stigao pred kuću, njen otac je počeo da puca, prvo u ogradu pa u kuhinjska vrata. Uspeo je da razvali zaključana vrata i uđe u kuću. Stao je pred Šarlizinu sobu i besno počeo da lupa na vrata.

- Noćas ću vas obe ubiti - vikao je i pucao u vrata pištoljem.

Šarliz Teron ne brani sinu da oblači haljinice ako to želi

Kada je to čula, njena majka je uzela svoj pištolj i upucala svog supruga, a njegovog brata ranila. Kada je shvatila šta je učinila, Gerda je, u želji da zaštiti svoju ćerku, zamolila Šarliz da ode od kuće.

- Rekla mi je: "Idi i učini nešto od svog života". To su žrtve koje činite za svoju decu. Uvek sam joj bila na prvom mestu - rekla je Šarliz.

Godinu dana nakon tragedije Šarliz se odselila u Milano u želji da započne manekensku karijeru, a nekoliko meseci kasnije otišla je u Holivud sa, kako kaže, "koferom punim snova" i 400 dolara u novčaniku. Deset godina nakon toga proslavila se u filmu "Monster" i osvojila Oskara za najbolju žensku ulogu.

Šarliz Teron na mukama: Lepe ljude u Holivudu prve odbijaju

Iako se dugo borila s tim, glumica je priznala kako ju je ova porodična tragedija ojačala. Objasnila je da uprkos vermenu koje je prošlo i slavi koju je stekla, dalje nosi ožiljak na svom srcu.

- Trebalo mi je vremena da shvatim da se to zaista dogodilo. Uvek mislite da se takve stvari neće desiti vama - priča glumica.

Njena majka nije osuđena, jer je sud zaključio da se radi o samoodbrani. Kada su je pitali šta bi promenila kada bi mogla da se vrati u prošlost, Šarliz se nije dvoumila.

- Naterala bih roditelje da se razvedu, jedino to. Što se ostalog tiče, moj život je divan i nikada ga ne bih menjala - rekla je Šarliz.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images, Guliver/Cover Images
Tagovi: Šarliz Teron

Najnovije vesti