Iskreno i u svom stilu: Robi Vilijams progovorio o borbi sa depresijom

Iskreno i u svom stilu: Robi Vilijams progovorio o borbi sa depresijom

Autor: | 28/11/2016

0

Robi Vilijams otkrio je fanovima nove detalje iz svog života!

Britanski pevač nikada nije krio da se bori sa depresijom i zavisnošću od droge, a sad je podelio sa fanovima kako je dobio novu terapiju antidepresiva kojima pokušava da stavi pod kontrolu novo nastale simptome i posledice.

Robi je objasnio kako je pre par meseci počeo da uzima novi lek zbog kojeg je, kako kaže, imao najčudnije leto ikada. Zbog posledica tableta proveo je dosta vremena u izolaciji, a jedina osoba sa kojom je mogao da funkcioniše bila je njegova žena glumica Ajda Filds.

- Imao sam veoma čudno leto. Jednostavno nisam mogao da budem ni u čijem društvu sem svoje supruge. Nisam znao kako da komuniciram sa drugim ljudima, čak i sa onim najbližim. Bio sam izolovan, ne samo fizički, lude misli su mi prolazile kroz glavu. Onda sam probao novi lek i stvari su se promenili, demoni su se utišali - bio je iskren Robi.

Novi antidepresiv koji pije poznati pevač daje osećaj zadovoljstavi i mentalne opuštenosti, a dobija se kada ostali lekovi više ne deluju. Robi se i sa tim nosi u svom fazonu, pa na pitanje novinara šta može da konzumira uz novi lek, kaže:

- Definitivno ne smem da pijem niti da konzumiram kokain, ili ekstazi, a heroin ne volim. Ali, ko zna, ako budem dobar, možda se jednom godišnje nagradim za dobro vladanje, sa čim to ostavljam vašoj mašti - rekao je Robi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages
Tagovi: Robi Vilijams

Pročitajte još

Najnovije vesti