Džastin Biber se posvetio veri: Želim da živim poput Isusa

Džastin Biber se posvetio veri: Želim da živim poput Isusa

Autor: | 12/12/2016

0

 

Pre svakog nastupa Džastin Biber razgovara sa svojim plesačicama, ali i grupama koje nastupaju pre njega, o veoma ozbiljnim stvarima po pitanju vere.

Popularni pevač pokušava da uveri svoje saradnice da stave Isusa Hrista pre svega u životu

Nije izdržao: Džastin Biber u suzama na koncertu (video)

Džastin očigledno pokušava da se otarasi imidža nevaljalog dečka, pa pre svakoga koncerta na svetskoj turneji 'The Purpose" sa plesačicama, ali i svim drugim osobljem, organizuje opsežne razgovore o Bibliji i veri.

- Njemu je cilj da upozori sve na opasnosti slave i zabavne industrije. Njegov život je mnogo bolji od kada je pronašao Isusa, pa želi da i druge usreći - kaže njegov neimenovani prijatelj, a prenosi portal "US Weekly".

Romantik u duši: Džastin Biber poklanjao ruže obožavateljkama

Džastina su, kaže taj prijatelj, uplašile priče o zvezdama koje su izgubile kontrolu nad životom. Svoj mir je pronašao u veri, i zato ima potrebu da svoja nova saznanja podeli s drugima.

- Obožavam da pričam o svojoj veri. Neki misle da su hrišćani previše agresivni u nastojanju da svoju veru približe ljudima. Kada ljudima kažem da sam vernik, skeptični su. Ali ja iskreno želim da živim poput Isusa - izjavio je nedavno Biber.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Džastin Biber