Dejvid Bouvi je trebalo da glumi Gandalfa?

Dejvid Bouvi je trebalo da glumi Gandalfa?

Autor: | 17/12/2016

0

Prema svedočenju glumca Dominika Monahana, Dejvid Bouvi  je želeo da igra u filmu "Gospodar prstenova".

Dominik, koji je u pomenutoj filmskoj trilogiji igrao Merija, jednog od tri Hobita koji je pratio Froda Baginsa tokom njegovih čuvenih avantura, rekao je da je Bouvi, po svoj prilici, nameravao da otelotvori čarobnjaka Gandalfa, ali je uloga pripala Ijanu Mekelenu.

Porodica ispunila poslednju želju Dejvida Bouvija

- Bio sam u kancelariji agencije za kasting "Habard" u Londonu, zbog uloge u "Gospodaru prstenova". Dok sam čitao novine, u čekaonicu je ušao Dejvid Bouvi i upisao se na spisak. Verujem da se prijavio za ulogu Gandalfa, ne znam šta bi drugo on mogao da igra - rekao je Dominik Monahah, a piše huffingtonpost.com.

Međutim, Ejmi Habard, direktorka u pomenutoj agenciji negirala je navode Dominika Monahana i objasnila zašto Dejvid Bouvi nije igrao u filmu.

Iman otkrila tajnu njenog dugog braka s Dejvidom Bouvijem

- Jednostavno nismo mogli da ga kontaktiramo. Dejvid Bouvi je imao kratak nastup na novogodišnoj zabavi koja je 1999. godine organizovana za ekipu filma, ali on nije išao na audiciju. Kontaktirali smo ga i skoro sam sasvim sigurna da je to bila ideja reditelja Pitera Džeksona, još tokom prvih nedelja rada na filmu. Pozvali smo Bouvijevog agenta Krisa Endrjusa, ali nam je rečeno da je Dejvid jednostavno previše zauzet - kaže Ejmi Habard.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: dejvid bouvi

Najnovije vesti