Ilda Šaulić: Spremna sam za novu ljubav

Ilda Šaulić: Spremna sam za novu ljubav

Autor: | 11/05/2015

0

Posle višegodišnje pauze pevačica Ilda Šaulić snimila je pesmu pod nazivom "Ti, nevoljo moja", koju je otpevala u duetu sa "Lexington bendom". Kako je nedavno raskinula deset godina dugu romansu, kćerka legendarnog folk pevača Šabana Šaulića ističe da je spremna za novu ljubav. Pored želje da ponovo bude ispunjena na emotivnom planu tridesetšestogodišnja Beograđanka priželjkuje da se ostvari kao majka, ali joj je za najvažniji životni korak potreban pravi muškarac.
Na početku razgovora za magazin "Hello!" pevačica priča o novoj pesmi kojom se nakon duže pauze vratila na estradnu scenu.
- Istog trenutka kada sam čula pesmu "Ti, nevoljo moja" znala sam da bi Bojan iz "Lexington benda" bio najbolji da tu pesmu otpeva sa mnom, kako zbog melodije, tako i zbog toga što nam se boje glasova slažu. Na moju veliku radost, i oni su delili to mišljenje, jer im se pesma mnogo svidela već na prvo slušanje. Svaki novi posao je novi izazov, ali u ovom slučaju sve je išlo glatko, jer smo od prvog dana delili istu energiju, veru u pesmu, viziju i ljubav prema muzici - kaže Ilda i objašnjava kakve su prve reakcije publike na pomenutu numeru:
- Publika je dugo čekala na moju novu pesmu, i rekla sam da je to isključivo moja krivica i da ću se potruditi da se to više ne ponovi. Prve reakcije na pesmu su odlične, i ako se po jutru dan poznaje, rekla bih da je ova saradnja izrodila ne samo lepo prijateljstvo između mene i članova benda, već i jednu pesmu koja će se dugo slušati.
Pre nego što je rešilia da snimi duet, posavetovala se sa svojim ocem, koji joj kao vrsni muzičar uvek da najbolji savet.
- Moj tata je tokom karijere otpevao i komponovao nebrojeno hitova, verovatno najviše na celokupnoj domaćoj muzičkoj sceni, tako da mi je njegovo mišljenje izuzetno važno. U ovom slučaju, njegova reakcija na pesmu bila je ista kao i moja - kaže Ilda koja otkriva da li joj se muškarci udavaraju više otkako je slobodna.

- Muškarci su mi se uvek udvarali jednako, tako da se tu ništa nije promenilo. Mislim da pravih džentlmena nema u dovoljnoj meri, oni su retkost, samim tim i vredniji. Uglavnom puštam da muškarac napravi prvi korak, oduvek su me privlačili pripadnici suprotnog pola koji imaju hrabrost, šarm i inicijativu.
Šaulićeva otkriva koliko joj je bilo teško da preboli kraj dugogodišnje romanse.
- Svaki kraj je težak, ali odavno sam naučila da život ne čine samo lepe stvari, već da postoje periodi uspona i padova. Ono što nas uvek definiše je snaga i volja da krenemo dalje, čega meni nikada nije manjkalo. Što se tiče moje trenutne emotivne situacije, citiraću našeg velikog književnika Ivu Andrića: "Ništa živ čovek ne može izgubiti što mu jedno proleće ne bi moglo povratiti". Tako se i ja ovog proleća osećam divno i spremna sam za sve što će mi život u budućnosti doneti.
Pored nove ljubavi, jedna od najbolje stilizovanih dama na javnoj sceni ima još neke intimne želje, za koje veruje da će se ostvariti kada pored sebe bude imala idealnog partnera.
- Majčinski instinkt mi se probudio odavno, ali da bih se ostvarila na tom planu potrebno mi je i da nađem muškarca koji će biti moja ljubav, podrška, partner i otac mojoj deci. Trenutno sam maksimalno posvećena deci moje sestre Sanele, Luki i Uni, koji mi svakodnevno donose radost. Toliko smo vezani da Luka u šali ume da kaže rodila me tetka.
Pevačica je trenutno fokusirana na promociju pesme, posle čega planira da ode na kratko putovanje u društvu dragih ljudi koji joj u život unose pozitivnu energiju.
- Ako budem putovala biće to nakratko, pošto ovog proleća želim da se posvetim muzici i publici. Obožavam da putujem sa ljudima koje volim, nebitno je da li je to porodica ili bliski prijatelji. Tada se lepo družimo, mnogo smejemo, vodimo kvalitetne razgovore a i odemo u neizostavni šoping - zaključuje Ilda.

Intervju: Zvezdana Milovanović, Life Content
Foto: Miloš Nadaždin, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti