Sandra i Andrej Meljničenko proslavili treći rođendan kćeke Tare u Valensiji

Sandra i Andrej Meljničenko proslavili treći rođendan kćeke Tare u Valensiji

Autor: | 28/06/2015

0

Bračni par Sandra i Andrej Meljničenko i ove godine prve tople dane provode na svojoj jahti „A“ u društvu kćerke Tare, koja uživa u krstarenjima. Ponosni roditelji proslavili su na luksuznom plovilu treći rođendan svoje mezimice, a na taj dan bili su usidreni u Valensiji, gde su ostali narednih desetak dana. Za razliku od ranijih slavlja kada su okupljali mnogo gostiju, kako iz Rusije tako i iz Srbije i Hrvatske, skladni supružnici ovog puta odlučili su da naprave instimnu porodičnu proslavu kako bi mogli da se posvete jedno drugome i da, za promenu, uživaju u miru.

Na put su ipak poveli ponosnu baku, Sandrinu majku koja je samo zbog rođendana svoje unuke doputovala u Španiju iz Hrvatske, gde odnedavno živi. Svi zajedno uživali su u pravom dečjem rođendanskom slavlju na kome je sve bilo podređeno maloj Tari, pa su se svi trudili da joj taj dan učine što lepšim i radosnijim. Pošto im se boravak u Valensiji izuzetno dopao odlučili su da u tom gradu ostanu desetak dana, a potom su nastavili da krstare španskom obalom i da obilaze druge atraktivne turistične destinacije. Njihov boravak u Španiji nije mogao da ostane neprimećen, bar što se tiče tamošnjih medija, koji su danima fotografisali spektakularnu jahtu „A“, koja, između ostalog, ima dva bazena, šest prostranih gostinskih kabina i heliodrom. Ljubitelji luksuznih plovila smatraju da je to jedna od najlepših jahti na svetu - nalazi se na listi top-deset.

Stoga i ne čudi što porodica Meljničenko mnogo vremena provodi upravo krstareći širom sveta, a na svojoj „kući na vodi“ ugostili su mnoge svetske zvezde kao što su, recimo, Demi Mur i Ešton Kučer. Kao veliki ljubitelj jahti, Andrej koji je prošle godine bio devedeset sedmi čovek na „Forbsovoj listi“ najbogatijih ljudi u svetu, pre dve godine poručio je da mu se izradi još jedan luksuzni brod, a poznavaoci prilika tvrde da će to biti najluksuznija jahta na svetu. Imovina ruskog bogataša s godinama postaje sve veća, a po imovini je već pretekao i oligarha Romana Abramoviča. Porodica njegove supruge upravo zbog toga prošle godine imala je probleme u Beogradu o kojima nerado govore, čak je i na njihovu kuću pre godinu dana bačena bomba. Upravo zbog toga majka nekadašnje manekenke odlučila je da se odseli iz naše zemlje i da dom potraži u Hrvatskoj, gde sada živi. Mnogo vremena ona provodi i sa kćerkom, a naročito otkad ima unuku Taru, koja je centar sveta i svojim roditeljima koji su prvih sedam godina braka uživali u svojoj ljubavi, a potom se odlučili za roditeljstvo. Inače, skladni bračni par će krajem 3. septembra obeležiti desetu godišnjicu braka kada planiraju da organizuju slavlje.

Autor: Ivana Nikolić
Foto: Hello!

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin

Pročitajte još