Ekskluzivna ispovest Nikole Rađena za “Hello!”: Sad znam da droga nije rešenje za probleme!

Ekskluzivna ispovest Nikole Rađena za “Hello!”: Sad znam da droga nije rešenje za probleme!

31/08/2015

0


Nikola Rađen - suvereni vladar bazena i heroj nacije ili sportista sa najtužnijom sudbinom koja je zbog kratkog odavanja poroku bacila u senku njegovu veličanstvenu karijeru, dilema je koja od početka maja, kada je objavljeno da je posle jednog meča bio pozitivan na kokain, opterećuje mnoge ljubitelje jednog od naših najtrofejnijih sportova.

Prošle nedelje stigla je i četvorogodišnja suspenzija zbog koje će vrsni vaterpolista privremeno morati da zaboravi na svoje, više puta dokazao umeće u bazenu.

U ekskluzivnoj ispovesti za „Hello!“ Rađen ističe da se ni u najgoroj situaciji neće predati, prepričava životne okolnosti zbog kojih je nakratko podlegao poroku i otkriva u čemu je našao sreću posle naglog prekida maestralne karijere.

U odbrani koju ste poslali „Svetskoj vaterpolo federaciji“ naveli ste da ste posegli za uzimanjem kokaina pošto vam je početkom januara preminuo otac. Da li ste imali još nekih privatnih i poslovnih problema zbog kojih ste se odali poroku?

- Poklekao sam u tom trenutku i posegao sam za tim za čim nije trebalo da posegnem, što mi se ubrzo obilo o glavu. Očeva smrt me je šokirala početkom godine, rezultati u klubu su u tom periodu bili loši, okruženje je bilo loše po mene. Napravio sam to što sam napravio i zbog toga ispaštam. Jedini sam ja krivac za to i niko drugi.


Kajete li se što se probali drogu i na taj način tražili „rešenje“ i utehu za svoje probleme?

- Sada znam da to nije rešenje. Snosim svu odgovornost zbog gluposti koju sam sebi priredio.

Budući da je vest plasirana u javnost još u fazi dok nije bila proverena, jeste li imali vremena da pripremite porodicu na nemili tok događaja? Kako je vaša supruga reagovala?

Ostatak intervjua pročitajte u novom broju magazina “Hello!” koji je u prodaji od ponedeljka 31. avgusta.

Komentari (0)

Loading
Hello!/story.rs/NP Hello!

Najnovije vesti