Sara Oster i Marko Rokvić: Brak i beba kruna su naše višegodišnje ljubavi

Sara Oster i Marko Rokvić: Brak i beba kruna su naše višegodišnje ljubavi

Autor: | 02/10/2015

0

Poznati pevač Marko Rokvić svoju petogodišnju ljubav sa Sarom Oster krunisao je brakom, a ove jeseni postaće i roditelji dečaka. Veliko slavlje i crkveno venčanje odložili su za proleće sledeće godine, a sada su priredili intimnu ceremoniju u restoranu „Kovač“ na Voždovcu, gde su obavili građansko venčanje, što su proslavili u društvu najbližih prijatelja i familije.

- Organizaciju slavlja započeli smo u julu. Najvažnije nam je bilo da izaberemo dobar prostor, a za restoran „Kovač“ smo se odlučili jer dugo već idemo tamo i mnogo puta smo imali priliku da se uverimo u njegov kvalitet. Pošto je ovo bilo venčanje za svega tridesetak ljudi, nije bilo previše posla oko organizacije. Sara i ja smo podelili obaveze, ona je bila zadužena za odabir posluženja, a ja sam imao obavezu da organizujem muzičare. Pozvao sam naše dugogodišnje prijatelje koji nastupaju sa mojim ocem, i pažljivo odabrao repertoar. Ispostavilo se da smo i ja i moja supruguda odlično odradili svoj posao, jer smo se i sami lepo proveli, ali su nam i gosti narednog dana upućivali čestitke i delili sa nama svoje sjajne utiske - počinje priču Marko.

- Nismo bili opterećeni izborom garderobe. Ja sam imao ležerno odelo, a ni Sara nije imala klasičnu venčanicu.

Ponosni mladoženja tvrdi da, iako je po prirodi tremaroš, zbog mnogobrojnih obaveza koje je imao pred samo venčanje nije bilo mesta za veliko uzbuđenje, već se sve vreme osećao prijatno i opušteno.
- Dan pre našeg venčanja snimao sam spot u Crnoj Gori za duet sa Anom Bekutom, tako da sam seu Beograd vratio na dan svadbe. Osim toga, tih dana smo se i preselili, pošto smo se vratili kod mojih roditelja, tako da od silnih obaveza za tremu nije bilo mesta. Najviše su bile uzbuđene moja i Sarina majka, koje nisu mogle a da ne zaplaču - iskren je sin čuvenog pevača Marinka Rokvića.

Od početka slavlja u restoranu je vladala lepa atmosfera, a kako je dan odmicao prerasla je u slavlje za pamćenje.
- Kada su se gosti okupili i kada smo ih pozdravili, došao je matičar i usledilo je venčanje. Kum mi je bio najbolji prijatelj iz srednje škole, dok je Sara za svedoka izabrala druga iz detinjstva sa kojim se druži od svoje prve godine. Bidermajer je uhvatila njena sestra tako da ćemo uskoro imati još jednu svadbu u porodici - kaže najmlađi član porodice Rokvić, čija supruga je svom prezimenu dodala njegovo.

- Posle čestitanja gostiju, usledio je prvi ples. Nismo birali pesmu specijalno za tu priliku, već smo spontano zaigrali, tako da se i ne sećam koja je tada numera bila na repertoaru. Meni je bilo najvažnije da Sara bude zadovoljna muzikom, jer nemamo isti ukus, pa sam se trudio da prilagodim program tako da svi budu zadovoljni i srećan sam zbog toga. Njoj se sve dopalo, bila je vrlo srećna, što mi mnogo znači.

Kako su u porodici Rokvić svi muškarci muzičari, svako od njih je pevao na veselju, a Marko za svoju suprugu poslednjih nekoliko godina uvek izvodi jednu numeru.
- Postoji pesma „Sara“ koju je Nikola trebalo da snimi pre nekoliko godina, ali nije tako da tu numeru uvek pevam supruzi, a nadam se da ću je uskoro i snimiti i da će i publika imati priliku da je čuje. Osim mene, naravno, pevali su i Marinko i Nikola. Moj brat i snajka Bojana Barović bili su izuzetno veseli, a našu porodicu uskoro očekuje i njihovo venčanje - kaže popularni pevač i dodaje da se njegova supruga odlično osećala tokom svadbe bez obzira na to što je u poodmakloj trudnoći.

- Sara se sve vreme odlično osećala iako je samo nekoliko dana posle svadbe ušla u osmi mesec trudnoće. Zbog nje nismo hteli da sada pravimo veliko veselje već ćemo to da uradimo kada se rodi dete.

Dok sumiraju utiske sa venčanja budući roditelji pripremaju se za dolazak sina, ali i za svadbu i crkveno venčanje.
- Već smo počeli sa planovima i organizacijom velikog venčanja jer će tu biti više posla, a imaćemo i bebu, pa moramo na vreme da se pripremimo. Oboje jedva čekamo dan kada ćemo postati roditelji, a ja sam odlučio da prisustvujem porođaju. Sara mi je rekla da bi njoj to značilo, pa sam odlučio da tako bude. Pošto smo se, kada smo saznali da je trudna, dogovorili da će ona dati ime bebi ako bude devojčica, a ja ako bude dečak - na meni je odluka. Još ne znam kako će se sin zvati, a rešio sam da tek kada se rodi i kada ga budem video, izaberem ime - priča budući otac i kaže da je još kao tinejdžer znao da će Sara jednog dana postati njegova žena.

- Sara je moja ljubav iz srednjoškolskih dana, a pet godina posle mature sreli smo se na jednom rođendanu i ubrzo počeli da se zabavljamo. Ne mogu da zamislim kako bi moj život danas izgledao da slučajno nisam otišao na taj rođendan - iskren je uspešni pevač.

Osim što ga očekuje najvažnija životna uloga, Marko priprema i mnoga poslovna iznenađenja. Posle dueta sa Anom Bekutom, uskoro će ostvariti još jednu zanimljivu saradnju.

- Sa mojim drugarima iz rep sastava „THC la familija“, čiju muziku volim da slušam i jako cenim njihov rad, pripremam novi duet. To će biti nešto drugačije, na čemu ću biti najviše angažovan u narednom periodu - zaključuje Marko.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!

Najnovije vesti