Sandra Meljničenko širi imperiju daleko od Srbije

Sandra Meljničenko širi imperiju daleko od Srbije

Autor: | 09/11/2015

0

"Morska neman" dugačka četiristo šezdeset osam metara, sa tri posebno stilizovana jarbola, od kojih svaki ima po trista metara visine, zadivila je turiste i domaće stanovništvo koje se nedavno zateklo u nemačkom gradu Kil. Glavna vest u nemačkoj saveznoj državi Šlezvig-Holštajn bila je upravo test-vožnja nove najveće jahte na svetu, koja je vlasništvo ruskog milijardera Andreja Meljničenka i njegove supruge Sandre, koja od 2005, kada su se venčali, nosi prezime ruskog oligarha. Prema informacijama britanskog "Telegrafa" izrada jahte koštala je više od dvesta šezdeset miliona funti, koliko je od Meljničenka inkasirala nemačka kompanija "Nobiskrug".

Dizajn luksuznog plovila potpisuje Filip Star, kao i kada je reč o popularnom Sandrinom i Andrejovom plovilu poznatom pod nazivom "My A". Srpsko-ruski par imaće mogućnost i da helikopterom sleti na šesti sprat njihove nove superjahte, koja ima impozantnu noćnu osmatračnicu, a za održavanje ovakvog plovila, tvrdi američki "Si-En-En", potrebna su minimum pedeset četiri člana posade.

I dok se svetski mediji utrkuju da što adekvatnije izveste o impozantnoj jahti čeličnog trupa i sa palubom od tikovog drveta, kao i jarbolima višim od "Kipa slobode", nekadašnja članica prve postave pop grupe "Models" boravila je sa suprugom u Crnoj Gori. Sa željom da izbegne paparace iz Srbije, raspoređene širom Jadranske obale u letnjim mesecima, zanosna brineta odabrala je nešto mirniji početak jeseni za plovidbu obalom Hrvatske i Crne Gore.

Sandra se ne vraća u Srbiju. Njena duboka razočaranost u rodnu zemlju kulminirala je pre tačno godinu dana, kada je izvršen bombaški napad na njen dom na Voždovcu.

Eksluzivne fotografije bračnog para i ostatak intrigantne priče pronađite u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od ponedeljka 9. novembra!

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!

Najnovije vesti