Dragana Mirković: Nezaboravno iskustvo na crvenom tepihu u Monte Karlu u društvu svetskih zvezda

Dragana Mirković: Nezaboravno iskustvo na crvenom tepihu u Monte Karlu u društvu svetskih zvezda

Autor: | 19/06/2014

0

Folk zvezda Dragana Mirković nedavno je u društvu supruga Tonija Bijelića imala priliku da poseti prestižnu svetsku manifestaciju "World Music Award", koja se svake godine održava u Monte Karlu. Naša popularna pevačica tom prilikom prošetala se crvenim tepihom zajedno sa Marajom Keri, Majli Sajrus, Rikijem Martinom, Pamelom Anderson i mnogim drugim svetskim zvezdama koje nisu želele da propuste ovaj značajan događaj. Osim što je uživala u sjajnom programu i spektakularnim nastupima kolega, Dragana je te večeri prvenstveno imala cilj da se što veći broj televizija i umetnika iz čitavog sveta upozna sa situacijom u Srbiji posle poplava.

- Naša televizija "DM Sat" godinama sarađuje sa vlasnikom brenda "Wolrd Music Award", koji nam je čak postao prijatelj, pa smo Toni i ja odlučili da ove godine posetimo tu spektakularnu dodelu nagrada u Monte Karlu. Reč je o manifestaciji koja nije dostupna publici, samo se pozivaju VIP zvanice, poslovni saradnici i sponzori, ali su zato tamo novinari iz čitavog sveta. Mene je intervjuisala novinarka francuske nacionalne televizije, kao i najveće televizijske stanice na afričkom kontinentu. Trudila sam se da tom prilikom pre svega skrenem pažnju na situaciju u Srbiji - počinje da priča za magazin "Hello!" Dragana, čija se porodica istakla prilikom pružanja pomoći ugroženima od poplava.
- Iskoristila sam šansu da animiram svetske zvezde da nam pomognu, mnogi od njih su sa oduševljenjem prihvatili predlog da se na crvenom tepihu fotografišu sa flajerom na kome se moli za pomoć našoj zemlji. Zanimljivo je da sam i sama radila intervjue sa pojedinim zvanicama. Naime, kako medijima nije bio dozvoljen pristup crvenom tepihu, ja sam pomogla novinarki svoje televizije i intervjuisala neke od VIP gostiju, što je svima bilo interesantno.

Na ovom događaju folk zvezda imala je priliku da se upozna sa mnogim slavnim ličnostima iz čitavog sveta, a najzanimljiviji joj je bio razgovor sa Rikijem Martinom, a i Pamela Anderson na nju je takođe ostavila odličan utisak.

- Maraja Keri je bila na dodeli nagrada u društvu njenih blizanaca, koji su predivni, svi su bili oduševljeni njima. Zbog toga je prva nastupala i čim je otvorila program i primila nagradu, morala je da se vrati u hotel. Pamela Anderson, o kojoj kod nas vladaju predrasude, ostavila je na mene utisak elokventne i zanimljive žene. Ipak, najzanimljiviji razgovor imala sam sa Rikijem Martinom. On često nastupa sa Hoseom Felisijanom sa kojim je i prijatelj, tako da smo imali odličnu temu za razgovor - objašnjava atraktivna dama koja je nedavno snimila duet sa muzičkom legendom Hoseom Felisijanom pod nazivom "Don`t Go Away".

- Zaista sam počastvovana što sam imala priliku da sarađujem sa tako velikim muzičarem i tako velikim čovekom. On je osoba koja radi samo ono što mu prija, njega ne možete novcem naterati da radi ono što ne želi, tako da sebe smatram blagoslovenom što je želeo da sa mnom snimi duet. To mi je toliko nestvarno da često sebe pitam da li je moguće da sam imala takvu sreću. Dok smo radili osećala sam se kao da se dugo poznajemo, a njegova žena mi je čak rekla da mi je vrlo zahvalna što sam postala deo njihovog života, što je za mene ogroman kompliment - iskrena je Dragana.
Iako je poslednjih deceniju i po izbegavala javne nastupe i pre svega je bila posvećena porodici, suprugu Toniju i deci Marku i Manueli, Dragana je odlučila da početkom oktobra, kada proslavlja trideset godina rada, održi koncert u Kombank areni. Na to su je pre svega naterali njeni fanovi koji je vole i podržavaju sa velikim žarom iako se povukla sa javne scene.
- Godinama su postojale ideje da održim koncert, ali ja sam to izbegavala jer mi više ne prija da budem u centru pažnje, a i nemam više ambicija kada je reč o poslu. Ove godine navršavaju se tri decenije od kada sam počela da se bavim muzikom pa sam odlučila da to obeležim sa svojim fanovima koji mi svih ovih godina pružaju veliku ljubav i koji su neumorni i pored toga što me gotovo nema na muzičkoj sceni - otkriva lepa brineta koja tvrdi da joj se život potpuno promenio od kada je počela pripreme za kooncert.
- Život mi se već promenio, ali moram da priznam da se nalazim u dobroj fazi. Za sada sam odabrala numere koje ću pevati i njihov redosled, idejno rešenje bine je gotovo, a slede fizička priprema i osmišljavanje koreografije. Ali to je kreativni deo, u kome najviše uživam i jedva čekam da, kada moja deca završe sa školskim obavezama, dođem u Srbiju i započnem udarničke pripreme - tvrdi Mirkovićeva koja kaže da joj suprug Toni najviše pomaže u organizaciji.
- On je moja podrška u svakom smislu te reči, od finansijske do organizacione i moralne. Deci, takođe, volim da pokažem sve novo što osmislim i moram da priznam da je počelo da ih interesuje kako će sve izgledati, iako na početku nisu bili oduševljeni koncertom jer su znali da ću zbog toga često biti odsutna od kuće. Oni će ovo leto provesti kod bake i deke na selu, koje obožavaju. Mi svake godine tamo provodimo najviše vremena. Jedino što im ja ovog puta neću stalno praviti društvo jer ću biti zauzeta obavezama na pripremama koncerta - zaključuje Dragana.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti