Andrija Milošević: Sandra je ostvarenje mojih snova

Andrija Milošević: Sandra je ostvarenje mojih snova

Autor: | 20/08/2014

0

Šarmantni glumac Andrija Milošević, koga je publika zavolela još dok je tumačio lik Banja u seriji "Mješoviti brak", i voditelj popularnih televizijskih šou-programa svojim glumačkim umećem, vrcavim duhom i neposrednošću stekao je ogromnu popularnost, naročito ženskog dela publike. Po prirodi vedar, uvek spreman za šalu, atraktivni Crnogorac rado govori za medije, ali svoj intimni život do sada je ljubomorno čuvao ne želeći da je deli sa javnošću, uprkos velikom interesovanju pripadnica nežnijeg pola. Međutim, i to se promenilo u trenutku kada je upoznao srodnu dušu, koleginicu Aleksandru Tomić, sa kojom je godinu i po u emotivnoj vezi. Ljubavne iskre rasplamsale su se dok su zajedno igrali u jednoj predstavi u pozorištu "Boško Buha". Svestrani umetnik, koji sa svojom devojkom vrele letnje dane provodi na Crnogorskom primorju, za magazin "Hello!" priznaje da je njegovo srce osvojeno i da uživa u svakom trenutku sa Aleksandrom, koja je ostvarenje njegovih želja i snova o idealnoj partnerki.

- Sandra i ja smo zajedno godinu i po dana i uživamo u ljubavi. Svaki slobodan trenutak provodimo zajedno i trudimo se da vreme između brojnih poslovnih obaveza što bolje iskoristimo. Dosta putujemo, provodimo se i mogu slobodno da kažem da sam u Sandri našao sve što sam tražio kod jedne devojke.

Ljubavni život popularnog zavodnika, koji je uvek bio okružen lepim devojkama, neprestano je bio u žiži brojnih pripadnica nežnijeg pola, koje će biti razočarane jer je tridesetšestogodišnji glumac odlučio da se skrasi sa simpatičnom glumicom čiji je otac vlasnik gimnazije "Ruđer Bošković".

Romansa simpatičnog glumca izazvala je mnoge spekulacije, među kojima je i ona da će uskoro stati pred oltar. Međutim, Andrija te navode demantuje, tvrdeći da o tako značajnim životnim odlukama još ne razmišlja već uživa u sadašnjem trenutku.

- Ne volim da demantujem ono što mediji o meni objave, ali istina je da Sandra i ja još nismo razmišljali o venčanju. Planovi za takvu ceremoniju za sada su još daleko. Kada se na to odlučim, vi ćete prvi saznati - kaže šarmantni Podgoričanin, koji je nedavno na Crnogorskom primorju u društvu izabranice i prijatelja proslavio trideset šesti rođendan.

- Atmosfera na proslavi mog rođendana bila je vesela, sa mnom su, kao svake godine, bili dragi ljudi. Nisam pravio veliko slavlje, ali svi koji su bili sa mnom lepo su se proveli i ulepšali mi taj dan. Mislim da se od prošle godine nisam mnogo promenio, mada godine definitivno donose dozu zrelosti - ističe Milošević.

Markantni Crnogorac je do sada svoje izabranice vešto skrivao od očiju javnosti, a jedina devojka pre Tomićeve sa kojom nije krio romansu bila je nekadašnja misica Ana Šain.

Boravak na moru Andrija koristi da prikupi neophodnu pozitivnu energiju za brojne projekte na kojima će biti angažovan, a publika će već od jeseni moći da uživa u njegovim umetničkim bravurama, kako na sceni teatra i televiziji, tako i u kultnom komadu "Pevaj, brate", gde sa kolegama Milanom Kalinićem i Milanom Vasićem oduševljava publiku.

Piše: Zvezdana Milovanović, Life Content
Foto: Ivan Vučićević "Skandal", Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin