Suzana Perić: Nezaboravna rođendanska proslava za kćerku Tifani

Suzana Perić: Nezaboravna rođendanska proslava za kćerku Tifani

Autor: | 23/10/2014

0

Najvažniji događaj u domu dizajnerke Suzane Perić je rođendan njene kćerke Tifani, za koju svake godine organizuje originalno osmišljeno slavlje u skladu sa željama devojčice. Ovog puta njena mezimica, koja je napunila devet godina, želela je pravu malu žurku, a kao idealno mesto odabrale su restoran "W Sushi", jer su veliki ljubitelji japanske kulture i hrane. Specijalno za ovu priliku enterijer restorana je dekorisan, a među gostima su se našli i Suzanini prijatelji pored slavljenicinih drugova. Veliku pažnju privlačio je i jednogodišnji Mark, sin dizajnerkine sestre Maje.
- Tifani je veliki ljubitelj sušija, koji gotovo svakodnevno jedemo, pa smo odlučili da zabavu organizujemo u našem omiljenom restoranu. Pošto je napunila devet godina i više nije dete koje interesuje samo da se igra, već je na nekom prelazu u tinejdžersko doba, ove godine je proslava izgledala nešto drugačije nego ranije kada je želela da slavi u igraonicama. Posebnu pažnju obratili smo na izbor garderobe. Tifani je želela da nosi kožne pantalone i korset u kombinaciji sa plavom košuljom i to iz moje nove kolekcije.

Tokom žurke, mala Tifani se pokazala kao odlična domaćica koja je srdačno dočekivala goste. Kako su se njenom pozivu odazvale sve školske drugarice, to joj je bilo posebno drago.
- Bila sam presrećna dok sam posmatrala Tifani koja je postala velika devojčica. Goste je dočekivala sa osmehom i potrudila se da se svi lepo smeste i da im bude lepo. Došle su joj sve drugarice iz škole, kao i prijateljice sa kojima se druži mimo škole, a tu su bila i deca mojih prijatelja, tako da ih je bilo ukupno četrdesetak. U drugoj prostoriji, ja sam dočekivala svoje prijatelje, kojih je bilo dvadesetak, tako da smo imali jedno veliko slavlje. Deca su uživala uz hitove aktulene pop muzike i imali su animatorku koja im je puštala pesme, ali i karaoke, što je bilo posebno zanimljivo jer svi su želeli da pevaju. Najveselije su bile Tifani i Laura, kćerka Snežane Dakić, koje nisu ispuštale mikrofon iz ruku. Moja kćerka i njeni vršnjaci polako ulaze u period puberteta, devojčice imaju svoje tajne, prve simpatije, a polako počinju da se odvajaju od dečaka i ti muško-ženski odnosi više ne izgledaju kao kada su bili deca.

U skladu sa temom rođendana bila je i torta, sa motivima japanske trešnje, a najuzbudljiviji trenutak bio je gašenje svećica.

- Želeli smo da i torta bude usklađena, pa osmislili da na njoj budu cvetovi japanske trešnje. Pošto Tifani ne voli tortu, za nju je pripremljen voćni fond, zatim suši sa voćem kao i sladoled. Naravno pre toga smo svi uživali u klasičnom sušiju, koji je izvrstan. Tifani je nekoliko dana posle proslave otvarala poklone i svakome je napisala posebnu zahvalnicu. Ipak, najveći poklon joj je bio taj što su se svi odazvali njenom pozivu - zaključuje modna dizajneraka.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin