Mirka Vasiljević: Povratak na male ekrane

Mirka Vasiljević: Povratak na male ekrane

Autor: | 14/01/2013

0

Glumica Mirka Vasiljević posle kraće pauze ponovo je prvog dana nove godine zablistala na malim ekranima u seriji „Zvezdara“, na televiziji „Pink“. Supruga talentovanog mladog fudbalera Vujadina Savića u novom projektu reditelja Dragoslava Lazića tumači lik devojke Vere, koja poput mnogih savremenih devojaka i pored završenog fakulteta ne može da pronađe posao.
Zbog obaveza na snimanjima, Mirka se sa sinom Andrejom privremeno vratila u Beograd, dok njen nevenčani suprug Vujadin trenutno živi u Nemačkoj, gde igra za tamošnji klub "Dinamo Drezden".
- Nova uloga u seriji „Zvezdara“ me je obradovala, naročito što sarađujem sa ljudima sa kojima uglavnom nisam imala priliku ranije da radim. Kao i svaki novi posao, i ovaj mi pruža veliko iskustvo. Posebno sam srećna što je to serija današnjice jer sam prethodnih nekoliko godina uglavnom radila u projektima koji su se bavili prošlim vremenima - počinje da priča Mirka.
- U seriji tumačim lik devojke Vere koja je specifična po tome što je povezana sa svim ostalim likovima. Nekome je sestra, kćerka, a nekome ljubavnica. Ona, kao i mnoge devojke danas ima završen fakultet, ali joj ne uspeva da pronađe posao i na različite načine se trudi da ostvari svoje ambicije - objašnjava Mirka.
Za nju je prethodna godina bila izuzetno uspešna i sigurna je da će tako biti i ubuduće.
- Kada je reč o poslu, ovu godinu ću pamtiti po tome što sam se posle pauze zbog porođaja vratila u pozorište i što sam počela da snimam novu seriju. Zbog novih poslova ponovo sam u Beogradu, što je takođe novina. Na privatnom planu sam se najviše obradovala prvom rođendanu sina Andreja. Neverovatno je kako je brzo prošla ta godina, a on je od bebe koja samo plače i spava postao pravi mali dečak koji sada priča i hoda - objašnjava Mirka.
Glumica i njen suprug nameravali su da upriliče krštenje svog mezimca, ali su u poslednjem trenutku odložili taj čin za narednu godinu.
- Kada organizujete tako važno slavlje, najvažnije vam je da svi dragi ljudi budu na okupu. Mi smo hteli da organizujemo krštenje u decembru, ali pošto tada nisu mogli da prisustvuju svi gosti odlučili smo da taj svečani čin odložimo. Pošto Vujadin zbog poslovnih obaveza samo dva puta godišnje ima pauze, naredni put će biti slobodan na leto, pa ćemo tada i krstiti Andreja.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin