Aleksandra Gudelj: U društvu sa sinom je najlepše

Aleksandra Gudelj: U društvu sa sinom je najlepše

Autor: | 09/02/2013

0

Lepa voditeljka igre na sreću "Loto" Aleksandra Gudelj slobodno vreme najradije provodi u društvu svog sina Milijana. Atraktivna dama i njen mališan nedavno su posetili šoping mol "Delta siti", gde je dvogodišnji dečak uživao u različitim zabavnim sadržajima namenjenim deci. On je prvo želeo da jaše konjiće i odlično se zabavljao, a potom se igrao svojim igračkama u čemu mu je ponosna majka pravila društvo.

- Često zimi sa sinom posećujem različite igraonice ili šoping molove sa zanimljivim sadržajima za decu, dok leti slobodno vreme uglavnom provodimo u parkovima. Ne spadam u majke koje vole da svoju decu čuvaju pod staklenim zvonom, već se trudim da što više vremena provodi napolju - počinje priču Aleksandra.

- Milijan najviše voli tobogane, pa smo suprug i ja morali da mu kupimo jedan za rođendan iako to prvobitno nismo planirali. Naime, u šali smo ga pitali šta želi da dobije od mame i tate, a on je kao "iz topa" odgovorio da je to tobogan, pa smo odlučili da mu ispunimo želju. Osim toga, veoma voli i konjiće, pa mu je baka kupila jedan, takođe za drugi rođendan.

Ponosna majka je pre tri meseca upisala svog mezimca u vrtić da bi se od najranijeg detinjstva socijalizovao, a njemu prija da provodi vreme sa vršnjacima.

- U početku sam strahovala kako će na njega uticati ta promena, međutim, ubrzo je zavoleo da odlazi u vrtić i raduje se druženju sa drugom decom. Jednog jutra je ustao i rekao mi: "Dobro, mama ide na posao, a ja idem u vrtić kod drugara". Primećujem da se sve više raduje odlasku u kolektiv, što i meni prija, jer za nekoliko sati, koliko smo razdvojeni, stignem da obavim sve poslovne i privatne obaveze - naglašava voditeljka koja svog sina od najranijeg detinjstva uči stranim jezicima.

- Moj sin je još mali, tako da najviše voli da se igra i još nije ušao u fazu kada mu je zanimljivo da sedi i uči. Zbog toga se trudim da ga kroz igru učim engleski i nemački, što on prihvata. Obično uveče pre nego što zaspi voli da ponavlja sa mnom ono što smo naučili tokom dana.

Poznata dama, koja radi na "Prvoj" televiziji, nedavno je sa suprugom Veljkom i sinom bila na Jahorini, a za malog Milijana to je bio prvi odlazak na planinu.

- Bili smo na odmoru koji je trajao svega nekoliko dana. Moj mališan je bio oduševljen snegom, a kada se posle višečasovnog spavanja probudio i ugledao prelep prizov Jahorine, bio je presrećan. Uživali smo u kratkom odmoru, Milijan je naročito uživao u sankanju. Pošto je još mali, ovo godine nismo počeli da ga učimo da skija, a već naredne zime će mu verovatno biti zanimljivo da počne da uči i taj sport - zaključuje ponosna majka.

Piše: Life Content, Ivana Nikolić

Foto: Life Content, Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin