Milica Pavlović: Nisam zaljubljive prirode

Milica Pavlović: Nisam zaljubljive prirode

Autor: | 15/02/2013

0

Pre tri dana obelodanila je ambiciozan "pakleni plan", rešivši da osvoji estradnu scenu u vidu visokobudžetnog spota za novu pesmu, koji je na Jutjubu već pregledan čak 300.000 puta! Zvezda Granda Milica Pavlović, čiji je muzički prvenac "Tango" proglašen za jedan od najvećih prošlogodišnjih hitova zahvaljujući 10 miliona pregleda na popularnom sajtu, predstavila se ovog puta u duhu svetskih pop zvezda. Bosa i prljava, odevena samo u kožne pantalone i majicu, bez trunke seksepila po ovdašnjim estradnim standardima, Milica zavodi gledaoce isključivo ala Šakira i Bijonse plesom, koji ju je izdvojio iz mase zvezda Granda.

Da li zbog nesvakidašnjeg scenskog nastupa ili želje domaće publike za novim licima, ova talentovana mlada dama sve više dobija na pažnji javnosti i krupnim koracima grabi ka vrhu estrade.

- Publika je tu da sudi, a ja da im približim svoje ideje, da napredujem iz dana u dan i da uvek budem ona stara Milica iz komšiluka - priča za "Novosti" Milica Pavlović.

- Spot za "Pakleni plan" zahtevao je mnogo ulaganja, truda i vremena. Ništa se nije dogodilo preko noći. Morala sam naporno da radim i zaradim. Spot je ispunio moja očekivanja i najviše na svetu zahvaljujem porodici na podršci i razumevanju za moj nemirni duh.

Da li nam to što "Pakleni plan" "miriše" na MTV poručuje u kom pravcu će se razvijati vaša karijera?

- Ja sam osmislila spot, a vrhunski tim ga je razradio i kada se sve to "skuvalo", dobili smo "pakao". Volim da učestvujem u svemu što je vezano za ovaj poziv. Bilo da je to montaža spota, šminka, frizura, stajling, tekst pesme... Pratim trendove, završila sam srednju muzičku školu i mislim da se pomalo u sve razumem. Ipak, većinski deo posla prepuštam profesionalcima. Pravac kojem sam naklonjena jeste moderniji pop ritam i polako ga realizujem. Već sada imam milion ideja za sledeću pesmu i spot. Lepo je kada radite ono što volite. Meni se jedan deo sna ispunio.

Koliko treba da se radi da bi se snimio ovaj mini TV spektakl?

- Imala sam sreće da posle prvog pojavljivanja u "Zvezdama Granda" budem zapažena, pa sam krenula odmah posle takmičenja da radim, bez dana terenskog iskustva. Bilo je neprospavanih noći kada sam učila pesme, ali lav u meni se probudio i isključivo zahvaljujući svom trudu tu sam gde sam. Mnogo rada i štednje treba za ovakav spot i pesmu, ali ja bih poslednji dinar dala za ono u šta verujem.

Koliko ste zadovoljni razvojom karijere i saradnjom sa Grand produkcijom?

- Volim za sebe da kažem da sam "gušter" koji se tek uči na muzičkoj sceni. Ne smatram sebe zvezdom, niti estradu doživljavam kao takmičenje, već kao lep posao. Volela bih da jednog dana i moja zvezda zasija na nebu, da se ne lažemo, ali do tada neka ide ovako kao što je krenulo. Produkcija "Grand" je najbolja kuća za mlade neafirmisane pevače. Mi imamo posla čim uđemo u firmu, sve nam je obezbeđeno i čuvaju nas kao da smo njihova rođena deca. To je bogatstvo u današnje ludo vreme.

Kakav je vaš "pakleni plan" za naredni period?

- Volim spontanost, izazove koje ti život inscenira, pa čak i neke nagle preokrete. Temperamentna sam i ambiciozna, pa čim budem zaradila lepe parice za album, sa zadovoljstvom ću ga snimiti.

Kakvo je vaše trenutno emotivno stanje?

- Pošto su društvene mreže veoma popularne, iskoristiću opciju sa "Fejsbuka" - komplikovano. Mnogo radim, studiram i ponekad se zapitam da li bih upošte imala vremena za nekog partnera. Okupirana sam obavezama, ali svakako ako se pojavi neki duhovit mladić - namignuću mu.

Vaše godine su, iako nema pravila i rokova, "prave" za zaljubljenost i ljubav. Čekate je jer se nije dogodila prava ili umete da kontrolišete sebe za neko drugo vreme da biste na estradi stigli na vrh?- Nisam zaljubljive prirode, što je u neku ruku i dobro. Potrebno mi je zaista mnogo vremena dok nekog upoznam i osetim leptiriće u stomaku. Muškarac koga budem izabrala biće verovatno "najidealniji", ako je suditi prema mojoj probirljivosti i strpljenju. Samo se nadam da neću ostati usedelica (smeh). Da bi neko imao ozbiljnije namere prema meni, mora da zavoli moje osobine, moj karakter i vrline, a ne moj alter ego sa scene ili sa televizije.

Verujete li u ljubav za sva vremena?

- U kući imam prelepu i istinsku ljubav deke i bake, i gledam ih svakog dana kako se sa poštovanjem ophode jedno prema drugom. Dugo su u braku, a izgledaju kao da su tek godinu zajedno. Volela bih i ja tako. Sa druge strane, smatram da papir nije toliko važan, ali je lepo potpisati ga sa boljom polovinom kada to stvarno osetite.

Sa kim biste najradije odigrali Tango?

- Sa Džastinom Timberlejkom! Mada bi morao prvo da me nauči taj ples, osim ako ne želi da Tango odigramo na moj način (smeh).

Postoji li neko ili nešto zbog čega biste se odrekli plesa i pevanja?

- Nikada i ni zbog čega. Ne bih mogla da zamislim dan bez muzike i igre. Srce mi je puno i uživam dok to radim. Iako sam devojka, odrasla sam u ulici sa desetak muškaraca i veoma dobro znam i da se branim ako treba, odnosno ako neko pokuša da me spreči da radim ono za šta sam se celog života trudila i šta me ispunjava.

Na sceni delujete moćno i samouvereno. Da li Milica Pavlović ima neku slabu tačku?

- Sve mogu da oprostim, ali nešto preko čega ne prelazim jeste kada mi neko dirne u porodicu. Tu nemam milosti i tada se divlja strana lava u meni probudi.

Dok mnogi hvale vaše plesno umeće, pojedinici ga osporavaju i nazivaju ga provokacijom bez ukusa...

- Za kratko vreme sam postala prepoznatljiva po scenskom nastupu. Čudan smo mi narod. Da sam u Americi, verovatno bi se ponosili što imaju takvu ličnost na sceni, a ovde, ako ste drugačiji, podelite publiku na one koji vas nenormalno vole i na one koji ne mogu očima da vas gledaju. Navikla sam se na to i mislim da je bolje i tako nego da su svi ravnodušni. Verujem u sebe i u svoje pevačke i igračke sposobnosti i dokle god me zdravlje služi - ne odustajem.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još