Danijela Vranić spremna za novu ljubav

Danijela Vranić spremna za novu ljubav

Autor: | 03/03/2013

0


Posle teškog životnog perioda koji je obeležio dve poslednje godine njenog života, kada joj se usled stresa i nervoze poremetio rad štitaste žlezde, pevačica Danijela Vranić, visoko podignute glave, vratila se na muzičku scenu. Izdala je novi album pod nazivom "Poželi me u ponoć", a kao njegov zaštitni znak izabrala je pticu feniks, kao simbol izlečenja, besmrtnosti i vatre. Iako je u periodu kada su je zadesili nemili događaji, zbog preterane medijske eksponiranosti nameravala da se povuče sa javne scene, ova tridesetpetogodišnjakinja nije ni slutila da će je zadesiti zdravstveni problem. Budući da je navikla da se bori i da danonoćno nastupa, u početku nije pridavala naročitu pažnju signalima koje je njeno telo ukazivalo. Smatrala je da je premor posledica posla, a tek kada je telo počelo intenzivno da se menja, shvatila je da se u njenom organizmu nešto dešava.
- Na moju veliku sreću, mogu da se pohvalim da se polako vraćam u normalu. Mislila sam da je floskula da čovek tek kada je u krizi shvati ko su mu pravi prijatelji, ali na ličnom primeru uverila sam se u značenje tih reči. Kada sam tonula, pri čemu želim da naglasim da nikada nisam pala na dno, mnoge kolege i lažni prijatelji su me napustili. Jedinu snagu i veru za izlečenje pružili su mi moja porodica i pravi prijatelji. U trenucima kada sam se osećala najgore, trgle su me reči moje sestre: "Danijela, glavu gore i ulazi u borbu“. Poslušala sam je, ušla sam u ring i pobedila - počinje razgovor za magazin „Hello!“ Danijela.
Prve simptome koje je osetila bili su naduvenost i povećan broj kilograma, sa kojima nikada nije imala problema.
- Ceo život sam bila vitka. Za mene se to nekako podrazumevalo i zbog dobrog metabolizma nikada nisam morala da vodim naročitu pažnju o tome šta i koliko jedem. Ne bih volela da ovo posluži kao primer mladim devojkama, ali nisam vodila uredan život i neredovno sam jela. U hrani nisam uživala i smatrala sam da je sedenje u restoranu gubljenje vremena. Kada je kao posledica stresa moj organizam, tačnije štitna žlezda. počeo da reaguje, moje telo se, čini mi se, preko noći promenilo. Iako usporen rad štitne žlezde karakteriše povećan apetit, na početku ja ga uopšte nisam imala. Odjednom, noge, ruke, vrat počeli su da mi otiču, bili su puni tečnosti. Nisam shvatala šta se dešava, ali moja kilaža počela je da se uvećava neverovatnom brzinom. Za mene je to bio šok. Posle niza pregleda doktori su me upoznali sa zdravstvenim problemom. Na početku sam bila ljuta I, pogledavši se u ogledalu, nisam toliko imala snage da se uhvatim u koštac sa nemilom situacijom. Rešavanje mog zdravstvenog problema zahtevalo je totalnu promenu životnih navika. U početku nije bilo lako. Nije bilo lako izdržati prezrive poglede koji su me osuđivali, ali ja se nijednog trenutka nisam predala i uz pomoć porodice i prijatelja vratila sam se u život. Postala sam organizovanija, redovno vežbam i konzumiram zdravu hranu, pa polako, ali sigurno vraćam svoju staru kilažu - ističe Danijela koja se raduje velikom povratku na muzičku scenu.
U novi kompakt disk uložila je veliki trud i finansijska sredstva. Izabrala je najbolje saradnike, a uskoro planira i promociju novog albuma. Trenutno snima sport za numeru „Poželi me u ponoć“ i veruje da će publika u pesmama sa novog albuma prepoznati njenu životnu priču i emocije koje je želela da im prenese.
Pevačica ističe da emotivno nije ispunjena, da je trenutno sama. Za magazin „Hello!“ otkriva da više nije u vezi sa Vladom Macurom, sa kojim su je paparaci nedavno "ulovili" na ulicama Beograda. Napominje da su posle raskida ostali u prijateljskim odnosima i da je u najtežim trenucima bio pored nje.
- Trenutno sam sama, ali priželjkujem da mi se desi ljubav. Decu volim, ako bih upoznala dobru, moralnu i iskrenu osobu koja bi mi osvojila srce, jedva bih čekala da se ostvarim kao majka. Iako nikada nisam želela da govorim o privatnom životu, ovom prilikom bih želela da kažem istinu o mom odnosu sa Vladom Macurom. Naša veza započela je pre tri godine, detalje ne bih da iznosim. Iako nisam verovala da je to moguće, nas dvoje smo posle rastanka ostali prijatelji. Želim da kažem da je on slobodan čovek i da sam ja slobodna žena, tako da smo spremni za nove ljubavne izazove - kroz osmeh priča Danijela.
- Verujem da, kada ljubav oslabi, karike se više nikada ne spoje na pravom mestu. Starim ljubavima i vezama nikada se nisam vratila niti ću. Priželjkujem novu ljubav - kaže na kraju razgovor za magazin „Hello!“ Danijela Vranić.

Tekst: Life Content, Jelena Popović
Foto: Life Content, Stanislav Zakić
Stilista: Stefan Orlić
Reditelj: Nemanja Novaković
Frizura: Peđa Božić
Šminka: Marija Mara

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još