Marija Vujović: Ljubavna bajka sa suprugom

Marija Vujović: Ljubavna bajka sa suprugom

Autor: | 10/03/2013

0


Jedna od najuspešnijih manekenki sa naših prostora Marija Vujović-Vukčević i njen suprug, muzičar Marko Vukčević, više od šest godina uživaju u skladnom braku. Iako su odrasli u istom kraju u Podgorici, skladni supružnici upoznali su se tek pre osam godina na dodeli turističkih nagrada u rodnom gradu. Obostrane simpatije javile su se već na prvi pogled, pa su se posle kratkog zabavljanja venčali, a pre deset meseci postali su roditelji devojčice Iris.
- Nas dvoje smo odrasli u istom kraju u Podgorici i znali smo se iz viđenja, ali se nismo poznavali - počinje priču Marko. Njegova supruga se nadovezuje:
- Upoznali smo se na dodeli turističkih nagrada, međutim, tek posle godinu dana počeli smo da se zabavljamo. U vezi smo bili osam meseci, u to vreme ja sam živela u Njujorku. Trudila sam se da dolazim u Crnu Goru što češće, a kada smo se venčali, Marko je pošao sa mnom u Sjedinjene Države.
Iako je u svojoj zemlji gradio uspešnu muzičku karijeru, šarmantni Crnogorac odlučio je da na neko vreme napusti posao i sa svojom izabranicom krene preko okeana.
- Nije mi bilo lako da donesem takvu odluku, ali kad čovek zna šta su mu prioriteti u životu, onda je spreman na odricanje. Nas dvoje smo u Njujorku proveli pet godina, što je bio vrlo lep period i odlično iskustvo. Srećom, sada postoji "Skajp" pa sam tokom boravka u Americi sa poslovnim partnerima mogao da komuniciram i nisam potpuno zapostavio posao - govori Marko.
- Pre nego što je došao Marko, ja sam u Njujorku živela godinama i bilo mi je lepo, on je samo sve ulepšao. Kada sam ostala u drugom stanju, odlučili smo da se vratimo u Podgoricu jer smo želeli da podižemo dete u zemlji u kojoj smo odrasli, a i život je kod nas normalniji i realniji. Osim toga, Marko je prethodnih godina žrtvovao posao zbog mene, sada je došlo vreme da se i on posveti svojoj karijeri, a da se ja tome prilagodim - iskrena je Marija.
Po povratku, Marija je sa Mirjanom Udovičić i Danijelom Dimitrovskom oformila modnu agenciju „Models Inc.“, ali je nastavila da se bavi i manekenstvom.
- Osam meseci posle porođaja, tačnije pred Novu godinu, bila sam prvi put u Njujorku nakon preseljenja i tada sam radila katalog za kompaniju „White House Black Market“. To je ujedno bilo moje prvo odvajanje od kćerke na nekoliko dana, a dogodilo se da je baš tada dobila temperaturu, što je Marko vešto krio od mene dok se nisam vratila. Inače, ubuduće planiram da se više koncentrišem na poslove u Evropi, jer će mi to biti praktičnije. Pored toga, sa Mirjanom i Danijelom osnovala sam agenciju, čime sam vrlo zadovoljna jer sam oduvek želela da se bavim time po okončanju profesionalne karijere manekena - objašnjava Marija čija će agencija „Models Inc.“ već 9. marta imati naredni kasting u Kragujevcu kada će "Ellite" i "Dahlia" eksperti damama davati savete o lepoti.
S druge strane, Marko je nedavno oformio novi bend „Neon“ sa kojim već nastupa.
- Do sada sam nastupao pod svojim imenom, ali sam nedavno oformio bend. Već sviramo u klubovima, a uskoro planiramo da objavimo i kompakt disk. Ne bih voleo da govorim o terminima kada će izaći naše nove pesme, jer, kada sam pre šest godina snimio prvi album, otišao sam u Njujork i sve do prošle godine nisam imao priliku da promovišem pesme - iskren je ponosni otac kome je kao i njegovoj supruzi najvažnija sreća njihove kćerke.
- Iris je živahno dete zbog čega malo spavamo, ali smo srećni što je tako. Marija i ja smo i ranije imali savršen odnos, a ona je samo dodatno ulepšala naš život - zaključuje Vukčević.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić
Foto: Life Content, Vlada Lukić
Stilista: Stefan Orlić
Frizura: Miloš Milnović, tel: 063 / 13 - 66 - 016
Šminka: Aleksandra Starčević, tel: 063 / 44 -14 - 54
Mesto snimanja: restoran „Šumatovac“, Makedonska 33, tel: 011 / 33 - 73 - 557

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin