Pola sata sa... Vesna Zmijanac

Pola sata sa... Vesna Zmijanac

Autor: | 28/04/2013

0


Folk zvezda Vesna Zmijanac uskoro će obradovati publiku novim pesmama koje je pripremila pre nekoliko meseci. Poznata pedesetšestogodišnjakinja ni posle tri i po decenije, koliko je na javnoj sceni, ne prestaje da intrigira javnost. U tome joj se pridružila i kćerka Nikolija koja je posle završenih studija biznisa i ekonomije odlučila da krene majčinim stopama. Vesna potpuno podržava svoju dvadesettrogodišnju kćerku, sa kojom ima otveren odnos, i smatra da je njen provokativni stajling potpuno u skladu sa današnjim vremenom i njenim godinama. Osim što je posvećena svojoj mezimici, Vesna uživa i u skladnoj vezi sa šesnaest godina mlađim Željkom Ristovićem, sa kojim planira da se venča na velikoj ceremoniji na njenom imanju na Bukulji.

Hoćete li ove jeseni organizovati svadbu u vašoj kući na Bukulji i izgovoriti sudbonosno „da“?
- Svadbe će svakako biti, ali ne znam da li će to biti ove jeseni ili u nekom drugom terminu. Ne želim da unapred objavljujem datume jer uvek može nešto da iskrsne.

Vaša kćerka Nikolija Jovanović nedavno je započela pevačku karijeru, podržavate li njen rad?

- Naravno da je podržavam. Ona je mlada devojka koja tačno zna šta hoće i mislim da ima lepu viziju svoje karijere. Vremena se menjaju tako da njen repertoar nije sličan mom već je u skladu sa njenim godinama.

Hoćete li vas dve uskoro imati zajedničke nastupe?
- To će se sigurno uskoro desiti, ali još ne znamo gde. Ona ne može svuda da peva sa mnom već samo na određenim mestima. Kada budem nastupala u nekom od klubova, Nikolija će biti odlična pratnja, mislim da bi se ljudima na takvim mestima sviđao njen repertoar. Međutim, kada pevam u restoranima, to svakako nije prostor gde bi i ona mogla da nastupa jer drugačiji tip ljudi dolazi na takva mesta.

Da li je Nikolija spremila repertoar za svoje nastupe?
- Jeste. Sve pesme je odabrala, međutim, mislim da će uskoro morati da pronađe bend koji će je pratiti.

Idete li vas dve nekada na zajednička putovanja?

- To se često dešava. Uskoro planiramo da na nekoliko sedmica otputujemo u London. Povod našeg odlaska je moj nastup, ali ćemo se zadržati u prestonici Velike Britanije pošto želimo da obiđemo grad, odemo u šoping i sadržajno provedemo zajedničko vreme.

Jeste li i ranije odlazile tamo?
- Nikada do sada nismo bile zajedno. Ja sam nekoliko puta išla poslovno, ali osamdesetih i devedesetih godina. S druge strane, Nikolija je u Kembridžu provela nekoliko meseci tokom školovanja i odlično poznaje prestonicu Velike Britanije.

Da li ste uredili novi dom vašu kćerku?
- Završni radovi su u toku, a posle toga slede odabir nameštaja i uređenje. Nigde se ne žurimo jer želimo da taj posao obavimo na najbolji mogući način.

Poznato je da ste pristalica feng šuia, hoćete li se pridržavati metoda tog učenja prilikom uređenja Nikolijinog stana?

- Strukturu stana smo već uradili po feng šuiju, a kada bude došlo vreme za izbor i raspored nameštaja, sigurno ćemo se pridržavati istih principa.

Kakvi su vam planovi u karijeri?
- Pripremila sam dve nove pesme, ali ih još nisam otpevala u studiju. Da bih to uradila na zadovoljavajući način, moram prethodno da odmorim glas bar desetak dana, međutim, trenutne obaveze i stalni nastupi mi to ne dozvoljavaju. Zbog toga, još ne znam kada ću nove pesme predstaviti publici.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin