Aca Lukas i Sonja Vuksanović: Spremni za preseljenje u novi porodični dom na Dedinju

Aca Lukas i Sonja Vuksanović: Spremni za preseljenje u novi porodični dom na Dedinju

Autor: | 25/05/2013

0


Popularni pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja nedavno su kupili stan na Dedinju. Iako popularni par, sa kćerkom Viktorijom i Sonjinom kćerkom Sofijom, već nekoliko godina živi u luksuznom stanu kod "Arene", odlučili su da promene životni ambijent. Pošto im se ukazala prilika koja se ne propušta, Aca i Sonja kupili su dupleks na Dedinju koji se prostire na više od dvesta kvadrata. Ovaj stambeni raj supruga slavnog pevača, koji za 8. jun planira spektakularni koncert na "Marakani", pronašla je preko svojih prijatelja. Iako im je stan kod "Arene" odgovarao, zbog toga što često imaju goste iz inostranstva, porodica Vukasnović poželela je da sebi priušti veći komfor.
Budući da je Aca preokupiran poslovnim obavezama, kreativna po prirodi, Sonja je celokupno uređenje stana preuzela na sebe. Ulepšavanje njihovog novog doma privodi se kraju, pa će se poznati folker, njegova supruga i kćerke uskoro preseliti na Dedinje.
- Istina je da smo kupili nov stan i uskoro se selimo. Sonja vodi računa o tome, a ja ne bih želeo da detaljišem jer sam prezauzet nastupima i pripremama koncerta na "Marakani" - kaže za magazin "Hello!" Aca Lukas.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin