Miloš Krasić: Dvostruki razlog za slavlje

Miloš Krasić: Dvostruki razlog za slavlje

Autor: | 22/06/2013

0

Naš proslavljeni fudbalski reprezentativac Miloš Krasić i njegova supruga Mirjana nedavno su organizovali bajkovito krštenje njihove dvoipogodišnje kćerke Mile u manastiru Novo Hopovo, nadomak Novog Sada, a istom prilikom su se i njih dvoje venčali u crkvi. Tog dana u domu uspešnog sportiste sve je bilo podređeno njihovoj mezimici za koju je njena majka izabrala lepu belu haljinu i sako dizajnerke Ivane Mrđe, dok je lepa devojčica na glavi imala dijademu. Ponosni roditelji potrudili su se da i sami izgledaju besprekorno. Miloš je za tu priliku izabrao proverenu kombinaciju, crno odelo i belu košulju, jer mu je bilo najvažnije da se oseća dobro, komotno i nesputano, dok se Mirjana odlučila za haljinu našeg dizajnera Mihajla Momose, na kojoj preovladava skupocena čipka.
Ponosni supružnici stigli su u manastir Novo Hopovo već u jutarnjim časovima, a ubrzo su im se pridružili i kumovi, kao i ostali gosti. Maloj Mili kumovala je Mirjanina najbolja prijateljica Ana Živković, dok je ona za svoju venčanu kumu u crkvi izabrala Ivanu Mrđu, uspešnu dizajnerku i suprugu poznatog fudbalera Dragana Mrđe. Miloš je za svog svedoka izabrao kolegu Milana Jovanovića koji mu je i odličan prijatelj.
- Kada smo Mira i ja krajem 2008. godine sklopili građanski brak, želeli smo da se na večnu vernost zakunemo i pred Bogom, ali nam je ideja bila da to uradimo u manastiru Lepavina na Kosovu. Ja potičem iz tog kraja, a to je jedan od najlepših manastira pa bi naše venčanje sigurno bilo bajkovito. Međutim, situacija u južnoj srpskoj pokrajni je postala takva da više nije bilo mogućnosti za tako nešto, pa smo zbog toga morali da promenimo planove - počinje priču Miloš za magazin "Hello!".
- Posle sklapanja građanskog braka, pre pet godina, preselili smo se prvo u italijanski Torino, gde sam igrao u "Juventusu", a potom i u Istanbul, gde trenutno igram za "Fenerbahče", pa nije bilo mnogo prilike za organizaciju tog svečanog čina. Kad god bismo svi zajedno dolazili u Srbiju, dogodilo bi se da u tom trenutku ne možemo da okupimo sve drage prijatelje, tako da smo morali da čekamo idealnu priliku - iskren je uspešni sportista.
Pre nekoliko sedmica, bračni par Krasić shvatio je da je sada pravi trenutak da na jednom mestu okupi sve drage ljude i organizuje krštenje svoje mezimice, kao i da se venčaju u crkvi.
- Pošto trenutno nemam obaveze u klubu, a i većina naših prijatelja je trenutno tu, odlučili smo da konačno organizujemo dvostruko slavlje. Kao i svi roditelji, i Mirjana i ja smo se tog dana pre svega radovali zbog krštenja naše mezimice, što nam je bilo na prvom mestu, dok je naše venčanje bilo manje bitno - iskren je Krasić.
Supruga uspešnog sportiste stigla je u Novi Sad desetak dana pre završetka njegove obaveze kako bi se posvetila organizaciji slavlja. Zajedno su se odlučili za nešto intimniju proslavu, na kojoj je bilo svega tridesetak zvanica, među kojima su bili članovi najuže familije i najbliži prijatelji.
- Izabrali smo manastir Novo Hopovo jer je u blizini Novog Sada, gde živimo kada smo u Srbiji, osim toga tamo su krštena deca Mirinog brata, čemu smo prisustvovali, i ceremonija nam se jako dopala. Nismo pogrešili, sve je zaista izgledalo divno, a naša devojčica je sve vreme bila mirna i ljupka, tako da smo ponosni na nju - govori Miloš.
Posle ceremonije u crkvi, porodica Krasić se sa gostima uputila u restoran „Terasa“, koji se nalazi u turističkom naselju "Ribarac", nadomak Novog Sada. Tamo su imali priliku da proslave venčanje i kćerkino krštenje, a za odličnu atmosferu pobrinula se pevačica Dara Bubamara sa svojim "Bahus bendom".
- Nismo želeli veliko slavlje, kakvo smo imali prilikom sklapanja građanskog braka, već smo odlučili da sada u intimnoj atmosferi najbližih proslavimo taj značajan datum za našu porodicu. Atmosfera je bila lepa i vesela, a nadam se da su se i svi gosti dobro proveli.
Naš fudbalski reprezentativac posle slavlja odmara se sa porodicom u Srbiji, a uskoro će znati da li će i sledeće sezone igrati za turski "Fenerbahče" ili će karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.
- Trener i uprava mog kluba su se promenili tako da još ne znam da li ću i naredne sezone biti u "Fenerbahčeu" ili ću otići na pozajmicu u neki drugi klub. Moja porodica i ja bismo voleli da ostanemo da živimo u Istanbulu jer smo zavoleli taj grad i život u njemu nam jako prija. Po razvijenosti Turci su u mnogim segmentima napredniji od evropskih zemalja iako su mnogi sportisti ranije imali predrasude prema toj državi. Mi ne bismo voleli da odemo iz Istanbula, ali ta odluka ne zavisi od nas - zaključuje Miloš.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti