Poznati na zimovanju

Poznati na zimovanju

Autor: | 15/01/2012

0

Poznate svetske zvezde i ove zime uglavnom provode odmor u prestižnom odmaralištu Aspen u američkoj državi Kolorado gde su im, osim odličnih ski staza, na raspolaganju i luksuzni smeštaj, odlična mesta za provod, ali i šoping kome mnoge dame ne mogu da odole čak ni tokom zimovanja. Najviše pažnje ove godine izazvao je dolazak bogate naslednice i starlete Paris Hilton koja provodi vreme u društvu čitave porodice, majke Keti, oca Rika, sestre Niki i braće Konrada i Barona. Atraktivna plavuša svake godine u Aspenu provodi Božić sa čitavom porodicom, čak se trudi da i na ski stazi ima besprekoran autfit.
- Provodim odlično vreme na skijanju sa tatom. Jako sam srećna što imam ovako neverovatnog oca. Mnogo ga volim - poručila je Paris svojim fanovima na „Tviter“ profilu.
Osim porodice Hilton, u Aspenu se i ove zime odmara holivudski par Goldi Hon i Kurt Rasel. Osim što su svakog danaodlazili na skijanje, oni su tokom popodneva išli i u dugačke šetnje koje su im mnogo prijale. Slavna glumica nije odolela čarima šopinga ni na zimovanju, pa je sebi kupila nekoliko komada garderobe u prodavnici „James Perse“, a suprug joj je kao, pravi džentlmen, poneo kesu do hotela. Inače, Goldi i Kurt su pre odlaska na zimovanje proveli nekoliko divnih dana sa njenom kćerkom, glumicom Kejt Hadson koja je nedavno dobila drugog sina Bingama.
I pop zvezda Maraja Keri nije odolela šopingu u ovom mondenskom mestu, pa je tako u vreme dok su se njen suprug Nik Kenon i njihovi blizanci Morokan i Merlin odmarali u luksuznoj vili, obilazila prodavnice prestižnih brendova. Pop zvezda je ove godine imala mnogo razloga za slavlje jer je postala majka, a nedavno je sa kolegom Džonom Ledžendom objavila božićni singl „Kad Božić dođe“ za koji su objavili i spot u kome se pojavljuju i Marajina deca. Ova dama i njen suprug svake godine provode zimu u Aspenu, pa su tamo bili i prošle zime, i pored toga što je Maraja tada imala rizičnu trudnoću.
Redovan gost u ovom odmaralištu u Koloradu je i glumac Antonio Banderas koji je više puta u svojim intervjuima naglašavao kako Aspen smatra svojom drugom kućom.
- Obožavam da dolazim na Aspen. Često sam ovde sa svojom porodicom i na ovom mestu proveo sam neke od najlepših trenutaka u životu - izjavio je nedavno čuveni glumac.
Međutim, za razliku od Goldi i Maraje, poznati Španac tamo odlazi isključivo zbog ljubavi prema skijanju, pa je tako već prvog dana svog boravka iznajmio odgovarajuću sportsku opremu a, prema rečima prisutnih, svakodnevno pokazuje zavidno umeće u tom sportu na kome mu zavide i znatno mlađi muškarci.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin