Džoan Kolins prisustvovala prijemu „Slavlje umetnosti“ gde je upoznala kraljicu Elizabetu

Džoan Kolins prisustvovala prijemu „Slavlje umetnosti“ gde je upoznala kraljicu Elizabetu

Autor: | 08/06/2012

0

Popularna glumica  Džoan Kolins obeležila je svoj sedamdeset i deveti rođendan na glamuroznom prijemu Kraljevske akademije umetnosti u Londonu pod nazivom „Slavlje umetnosti“. Vremešna dama rado se odazvala pozivu ove ugledne visokoškolske ustanove i za tu priliku odabrala svečanu toaletu u boji slonove kosti. Ona je na prijem došla u društvu mlađeg prijatelja, a i pored toga što joj je tog dana bio rođendan nije se dvoumila da li da poseti ovu manifestaciju ili da napravi privatni parti. Među drugim selebriti gostima bili su i glumica Kejt O`Mara, pevačica Shirley Bassey, zatim frontmen grupe „U2“ Bono Voks, Pol Makartni u društvu supruge Nensi Ševel, Vivijen Vestvud, kao i Sara Barton koja je prošle godine kreirala venčanicu za Vojvodkinju Kejt. Ipak, zvezda večeri bila je britanska kraljica Elizabeta II kojoj je ovo samo jedna u nizu poseta u okviru obeležavanja svog dijamantskog jubijela odnosno šezdeset godina od kako je krunisana.
I pored toga što je reč o univerzitetskom događaju, ispred Kraljevske akademije bio je postavljen crveni tepih kojim su sve zvanice prošetale u svojim zanosnim toaletama. Dok su se neki odlučili za nešto svedeniju odeću, mnogi su imali ektravagantne odevne predmete, ali su britanski mediji ipak najviše pisali o tome kako je Elizabeta II došla bez šešira što gotovo nikada ne čini. Džoan je dobila samo pohvale za izbor toalete jer je došavši u haljini pripijenoj uz telo pokazala da i na pragu devete decenije i dalje ima besprekornu figuru.
Sve počasne zvanice su imale priliku da pogledaju predstavu studenata ove ugledne visoke škole koji im se jako dopao, pa su po završetku imali samo reči hvale. Nakon oficijelnog dela oni su uživali u koktelu.
Zvezda „Dinastije“ bila je jako srećna što je imala priliku prvi put da se sretne sa kraljicom i naglasila je da joj je ukazana velika čast zbog toga.
- Velika sam obožavateljka kraljice Elizabete – rekla je zvezda serije Dinastija koja se naklonila kraljici prilikom rukovanja sa njom.
Kolinsonova je iskoristila priliku kako bi poričala sa Elizabetom II koja se te večeri družila i sa Polom Makartnijem, dugogodišnjim prijateljem kome je svojevremeno dala titulu sira, kao i sa Bonom Voksom koji je pre nje držao govor tako da je imao čast da najavi britansku vladarku.
Po završetku ovog događaja, Kolinsova nije nastavila slavlje svog malog praznika, a veliki parti pripremiće naredne godine kada će proslaviti jubilarni rođendan. 

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin