Ana Ivanović: Zvezda u Kini

Ana Ivanović: Zvezda u Kini

Autor: | 19/10/2012

0

Jedna od najlepših teniserki sveta, Beograđanka Ana Ivanović na teniskom turniru u Kini osvojila je brojnu publiku, kako svojom odličnom igrom na terenu tako i van njega.
Od prvog meča u Pekingu primetno je bilo njeno veliko samopouzdanje na terenu, sve dok nije eliminisana u drugom kolu Otvorenog prvenstva Kine. Kada se prošle nedelje plasirala u drugo kolo turnira, mnogi su komentarisali kako je visoka dvadesetčetvorogodišnjakinja uspevala da svaku situaciju pretvori u svoju korist, do eliminacije.
Njena sigurnost na terenu jednaka je bila njenom poznatom šarmu koji je pokazala van njega. Naime, jedna od najpoznatijih srpskih teniserki u svetu bila je velika zvezda među kineskim ljubiteljima tenisa na turniru. Anini verni obožavaoci priredili su joj nezaboravno popodne i oduševili je lepim gestom. Posle meča sačekali su je obučeni u majice na kojima je bilo ispisano po jedno slovo njenog imena i prezimena, a svako od njih joj je uručio poklon. Neki od fanova imali su ispisano njeno ime na čelu, što je Ani bilo veoma simpatično.
- Uvek se osećam počastvovano kada se sretnem sa onima koji me podržavaju. Veoma sam ponosna kada shvatim koliko je tim ljudima stalo do moje igre i, uopšte, do moje karijere. Taj osećaj je prelep - za magazin „Hello!“ kaže uspešna sportistkinja koja će za mesec dana napuniti dvadeset pet godina. Naša ambasadorka „Unicefa“ uvek ističe koliko voli decu i da uživa u druženju sa njima širom sveta, trudeći se da im kroz svoj rad i karijeru prenese dobar primer. Druženje sa kineskim obožavaocima prošlo je u zanimljivom razgovoru, tokom kojeg je ljubazno odgovarala na pitanja i davala savete.
- Uvek mi je zanimljivo i lepo se osećam kada se sretnem sa ljudima koji me podržavaju. Ovde u Pekingu fanovi su mi uručili mnogo poklona. Mnogi od darova su iz njihovih rodnih mesta, pa imaju specijalno značenje i na taj način me više upoznaju sa kineskom kulturom - s neskrivenim zadovoljstvom govori teniserka koja je posle svakog meča u Pekingu strpljivo delila autograme obožavaocima smeštenim u boksu pored terena.
Anini najvatreniji kineski obožavaoci su na teniskom turniru u Pekingu na različite načine iskazivali naklonost i podršku našoj teniserki. Simpatični gestovi brojnih fanova Anu uvek obraduju, a ona se trudi da im uzvrati tako što je uvek predusretljiva i spremna da im posveti pažnju.
- Uvek mi je veoma zabavno i simpatično kada fanovi napišu moje ime na majici ili na telu - kroz osmeh kaže sportistkinja koja je ceo svet osvojila lepotom i šarmom, ali i činjenicom da je sa svima vrlo ljubazna i srdačna u ophođenju.

Piše: Nadežda Jokić

Foto: „Getty“

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin