Lea Kiš ponosna na šesnaestogodišnju Saru koja je krenula njenim stopama i bez protekcije slavne majke postaje televizijska voditeljka

Lea Kiš ponosna na šesnaestogodišnju Saru koja je krenula njenim stopama i bez protekcije slavne majke postaje televizijska voditeljka

Autor: | 05/02/2011

0

Uvek vedro televizijsko lice, harizmatična voditeljka emisije „Nedeljno popodne sa Leom Kiš“ na televiziji „Pink“, ima razloga da bude vrlo ponosna. Njena šesnaestogodišnja kćerka Sara uskoro će se naći u ulozi voditeljke televizijske emisije o tinejdžerima, zahvaljujući konkursu koji je organizovala njena gimnazija „Miloš Crnjanski“. Lea za magazin „Hello!“ kaže da je ponosna što je Sara dobila angažman bez ikakve protekcije.

- Pored toga što, nažalost, fizički ne liči na mene, Sara ima i prezime Jokić, koje je različito od mog televizijskog prezimena, jer svi zaboravljaju da sam i ja Jokić, pored toga što se prezivam Kiš. To je dobro jer neće imati ometanja u redu zbog poznatog prezimena. Kasting za emisiju o poznatim ličnostima, gradskim događajima i promocijama, koja će se emitovati na „Studiju B“, Sara je prošla uz još jednu devojčicu, sa kojom će zajedno raditi. Nisam previše upoznata sa projektom, jer dok emisija ne počne da se emituje Sara ne želi previše da otkriva. Najviše od mene traži savete u vezi sa izborom garderobe za snimanje i, naravno, o novinarskim pitanjima za sagovornike. Iako se nedavno pokazala kao dobra manekenka, više naginje ka voditeljstvu, i odlično joj ide jer se ne plaši kamere. Bitno je da nema tremu, jer je odrasla uz televiziju. Ipak, mislim da televizija nije njen konačan izbor - veoma se interesuje za glumu i režiju.
Lea na svoju kćerku nije uticala i podržala ju je za njen budući angažman. Ipak, smatra da škola i dalje mora da bude na prvom mestu, i Sari je dala korisne savete.
- Sara se ne plaši popularnosti, a ja sam joj rekla da će joj to prijati, ali da je ključ trajanja umerenost i odgovornost. Mora da ostane čvrsto na zemlji. Ja sam počela u osamnaestoj godini sa pojavljivanjem na malim ekranima, tako da znam da je trajanje najvažnije. Mislim da joj početak televizijskog rada sa šesnaest godina pruža odličnu perspektivu, naravno ako nastavi u budućnosti time da se bavi. Moj suprug Moma zna da je televizija najjači medij, i ne zamera joj što će početi time da se bavi. On u šali kaže da je televizija rezervisana za žene u njegovoj kući - kaže atraktivna voditeljka koja se sa kćerkom našla u užem izboru za reklamnu kampanju jedne kozmetičke kuće koja je birala „najmajku i kćerku“ u Srbiji.
Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti