Dušan Kecman obradovan vešću da mu je supruga Andrea u drugom stanju i da će postati roditelji

Dušan Kecman obradovan vešću da mu je supruga Andrea u drugom stanju i da će postati roditelji

Autor: | 11/09/2010

0

Neučestvovanje nekadašnjeg košarkaškog reprezentativca Dušana Kecmana na „Evropskom prvenstvu“ u košarci u Istambulu poklopilo se sa srećnom vešću iz njegovog privatnog života - poznati košarkaš „Partizana“ očekuje prinovu. Njegova supruga Andrea, sa kojom je stupio u brak pre dve godine, u drugom je stanju. To znaju samo članovi porodice, najbliži prijatelji i njihovi venčani kumovi. Bračni par je presrećan što će postati roditelji, kažu njihovi prijatelji. Nekadašnji košarkaš grčkog „Panatinaikosa“ srećnu vest proslavio je sa bliskim drugovima u stanu u kome živi sa Andreom, u centru Beogradu.
Iako se malo zna o njegovom privatnom životu, poznato je da je Dušan sklon  dugim vezama. Pre nego što je otpočeo romansu sa atraktivnom plavušom Andreom, pet godina se zabavljao sa glumicom „Narodnog pozorišta“ Anjom Mandić. Zanimljiva brineta se posle razlaza sa uspešnim košarkašem ubrzo udala za kolegu Milorada Mandića Mandu i sa njim dobila sina.
Potom je Dušan otpočeo vezu sa Andreom, kojoj je od početka romanse bio veoma privržen. Sa njom se zabavljao pet godina pre nego što su se venčali na Kalemegdanu, u crkvi „Ružici“. Posle romantičnog čina venčanja u crkvi, usledila bajkovita proslava pred skoro tri stotine zvanica u restoranu „Kalemegdanska terasa“, a mladenci su fotografije sa svadbe ekskluzivno objavili u magazinu „Hello!“. Pre nego što se udala za plavookog košarkaša, Andrea je studirala ekonomiju u Milanu, pa su vezu često morali da održavaju preko telefona. Sa njenim studiranjem poklopio se njegov angažman u „Panatenaikosu“, i on je za to vreme živeo u Atini. Ipak, da je ljubav pobedila razdvojenost dokazali su svadbom o kojoj se dugo pričalo, kao i skladnim brakom posle toga. Dve godine braka proteklo je bez trzavica, u uzajamnoj ljubavi i slozi o kojoj svedoče njihovi brojni prijatelji. Andrea, diplomirani ekonomista, ubrzo posle svadbe dočekala je da njen suprug potpiše ugovor za „Partizan“, pa je bilo logično da razmišljaju o porodici budući da su se „skrasili“ u rodnom gradu.
Ovu godinu naš proslavljeni sportista pamtiće isključivo po lepim stvarima. Pošto je sa „Partizanom“ postigao neverovatan uspeh učešćem na najprestižnijem evropskom takmičenju, „Final Four“ u Parizu, sreća mu se na najlepši mogući način osmehnula i na privatnom planu. Lepa dešavanja zaokružila je Andreina trudnoća samo nekoliko meseci posle poslovnog tijumfa.
Pol deteta bračni par još ne zna, budući da je Andrea u ranoj fazi trudnoće. Za tridesetdvogodišnjeg košarkaša prijatelji kažu da obožava decu i da sa nestrpljenjem iščekuje dan kada će dobiti prinovu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još