Marijana Mateus: Užurbane pripreme za reviju i proslavu rođendana

Marijana Mateus: Užurbane pripreme za reviju i proslavu rođendana

Autor: | 15/09/2010

0

Marijana Mateus se ponovo našla u centru pažnje. Ovog puta iz tri razloga: pripremanja rođendanskog slavlja, svoje pete po redu revije, ali i zbog jednog muškarca. Kada je uspešan švajcarski biznismen Dalibor Matić najavio da 27. septembra dolazi u Beograd, kako bi bio deo spektakla velike beogradske dive, mnogi su se zapitali o kojoj ličnosti je reč.
Iako je napomenuo da u srpsku prestonicu stiže sa suprugom, sa kojom se nedavno pomirio, mnogima nije bilo jasno zašto Dalibor dolazi u Beograd baš u trenutku kada će njegova bivša devojka, pop pevačica Ana Nikolić proslaviti trideset drugi rođendan i upriličiti promociju svog novog albuma. Usled novih dešavanja koje joj po svoj prilici nisu odgovarale, zgodna pevačica je proslavu svog rođendana odgodila tri dana kasnije od planiranog datuma. Zbog toga krenule su brojne medijske spekulacije, ali švajcarski biznismen u Beograd stiže da bi prisustvovao modnoj reviji kreatorke Marijane Mateus.

Bivša supruga Lotara Matusa svake godine na svoj rođendan, 27. septembra, za odabrano društvo upriliči posebnu, uvek drugačiju, maštovitu zabavu. Prošle godine Marijana je pored rođendanskog slavlja organizovala i promociju čokolade pod nazivom „Marijana Class“. Ove godine kreatorka i autorka knjige „Amuaž“, koja je doživela drugo izdanje, planira da njeni gosti na rođendanskoj zabavi premijerno vide njenu najnoviju kolekciju za jesen i zimu 2010. godine.

- Tačno na moj rođendan u Etnografskom muzeju u Beogradu za moje prijatelje i saradnike upriličiću moju petu po redu modnu reviju. Reč je o svojevrsnom modnom spektaklu. Tom prilikom predstaviću kolekciju za jesen-zimu 2010. godine, koja će pored haljina sadržati najnovije modele kaputa i pončoa. Da ne bude zabune, švajcarski biznismen Dalibor Matić je samo jedan od petnaest pokrovitelja moje revije. Njega i njegovu porodicu znam veoma dugo budući da su iz Novog Sada. On na moj modni performans stiže sa svojom suprugom. Nadam se da ću ovog puta svojim kreacijama pokazati svoje mesto na tržištu mode - kaže šarmantna kreatorka i dodaje da će za svoje goste posle revije u klubu „Sinema“ organizovati nezaboravnu zabavu.

Budući da je jedan od glavnih pokrovitelja značajnog modnog performansa, Dalibor Matić se raduje skorašnjem dolasku u Srbiju.
- Dolazim u Beograd sa suprugom, gde imam važne poslovne sastanke, jer uskoro planiram da započnem jedan vrlo značajan poslovni projekat u Srbiji. Pored toga, 27. septembra važan je modni događaj kada će Marijana Mateus predstaviti novu kolekciju. Budući da pratimo modu i često podržavamo takve manifestacije, supruga i ja smo se rado odazvali Marijaninom pozivu - kaže za „Hello!“ Dalibor Matić.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin