Nikola Lazetić srećan što ponovo igra u domovini jer može da se posveti sinu Luki i devojci Sonji

Nikola Lazetić srećan što ponovo igra u domovini jer može da se posveti sinu Luki i devojci Sonji

Autor: | 21/09/2010

0

Nekadašnji kapiten „crveno-belih“ Nikola Lazetić potpisao je jednogodišnji ugovor sa „Vojvodinom“. Pre trinaest godina talentovani fudbaler, otac osmogodišnjeg Luke, već je nosio dres ovog kluba, a navijači „Crvene zvezde“ reagovali su pozitivno na ovaj transfer, jer je prethodno odbio ponudu „Partizana“ da postane njihov igrač. Tim povodom Nikola, koji je u skladnoj emotivnoj vezi sa Sonjom Marić, vlasnicom elitnog beogradskog restorana „Šeher“, za magazin „Hello!“ kaže:
- Apsolutno svi su podržali moj prelazak u „Vojvodinu“. To mi je bitno, jer sam uspeo da ispunim obećanje koje sam dao svom sinu Luki da se od njega neću odvajati. Ostao sam „crveno-beli“ i boriću se za trofeje, što su navijači  podržali, jer znaju istinu i razlog zašto nisam produžio ugovor u „Zvezdi“. Mnogo me raduje što ću ponovo igrati u “Vojvodini“. Vraćam se u klub i u grad u kome sam se divno osećao i u kome sam se afirmisao. Kao igrač „Vojvodine“ debitovao sam za „A“ reprezentaciju Jugoslavije protiv Brazila.


Poznati fudbaler nije uspeo da se dogovori sa čelnicima „crveno-belih“ i sa njima produži ugovor.
- Za „Zvezdu“ sam igrao srcem, dao sam celog sebe, što mi je klub vratio izuzetnim tretmanom tokom obe godine koliko sam igrao. Osvojili smo i kup koji je na početku sezone bilo neverovatno osvojiti. Ali, šta se desilo posle za mene ostaje misterija. Nikada se nisam čuo sa Vladanom Lukićem, niti sa bilo kim iz kluba. Jednostavno, želeli su da se raziđemo.
Navijači „crveno-belih“ pozdravili su Lazetićev nastavak karijere u novosadskom klubu, za razliku od Vladimira Stojkovića, koji je neslavno prošao, potpisavši ugovor za „crno-bele“.
- Bitno mi je šta misle ljudi koji vole „Crvenu zvezdu“ i navijaju za ovaj tim. Nikada ne bih mogao da igram u „Partizanu“, a to sam i dokazao pre mesec dana kada sam bio bez kluba i sa samo jednom željom, da ostanem u Srbiji i budem sa porodicom. „Vojvodina“ mi je ponudila i mogućnost saradnje kada karijeru završim kao igrač. To nema veze sa novcem - čelnici kluba su mi pokazali da veruju u mene. Što se tiče Stojkovića, on je gledao svoj interes na profesionalnom planu, a pogazio neke moralne i privatne stavove. Uradio je ono što je retkost na našim prostorima, a normalno u Evropi. Ja mu želim svu sreću ovoga sveta, jer će mu biti potrebna. To je svakako hrabar potez, mada mislim da on još ni sam nije svestan šta je uradio.
Nikola kaže da nije bio zainteresovan za nastavak karijere u inostranstvu.
- Vratio sam se iz inostranstva pre dve godine da bih završio karijeru ovde, da bih bio sa sinom i da bi moj privatni život ponovo dobio normali tok. Dugo sam boravio u Turskoj i Italiji, proživeo sam dosta, zaradio, napravio karijeru. Ali, postojala je velika rupa u mom privatnom životu. Ceo moj svet je bio posvećen Luki, a nisam živeo sa njim. Godine su mi prolazile u stalnim putovanjima i stalnoj želji da se vratim kući. S jedne strane, nisam želeo da postignem sve što sam postigao na profesionalnom planu, a da, sa druge, budem emotivno prazan i da volim „na daljinu“. Trenutno sam u ozbiljnoj vezi, tako da mi ostanak u Srbiji i na tom planu mnogo znači. Sada sam izuzetno srećan i zadovoljan svakim segmentom svog života. Uspeo sam da spojim lepo i korisno, svoje profesionalne i privatne ambicije. Jednostavno, uživam u životu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin