Bojana Stojković otkriva da je njen suprug Vladimir ushićen što će dobiti sina i da svaki dan smišlja novo ime za bebu

Bojana Stojković otkriva da je njen suprug Vladimir ushićen što će dobiti sina i da svaki dan smišlja novo ime za bebu

18/12/2010

0

Zanosna supruga fudbalera Vladimira Stojkovića, manekenka Bojana Stojković, koja je u četvrtom mesecu trudnoće i očekuje dečaka, za magazin „Hello!“ otkriva da je sinu namenila ime Lazar. Iako to nije najsigurniji izbor imena za poznati bračni par, budući da se golman „crno-belih“ svakodnevno predomišlja u izboru imena za svog naslednika, Bojana kaže da će ime svakako biti izvorno srpsko ili rusko. Šarmantna Bojana, koja je zamrzla svoje matične ćelije zbog zdravstvene preventive, kaže da njoj nije bilo bitno kog će pola biti beba, ali da je njenog supruga vest da je dečak neizmerno obradovala.
- Pre nego što smo na pregledu saznali kog je pola beba, meni je bilo svejedno, a Vladimir je govorio: „Samo da je muško“. Bio je ushićen kada je saznao da će dobiti naslednika, potpuno je bio euforičan. Nismo proslavili još kako treba, jer je Vladimir skoro stalno u karantinu. Ja nisam htela da slavim to što ćemo dobiti baš dečaka, jer mi zaista nije bio bitan pol bebe. Nisam euforična zbog toga što sam u drugom stanju, čak se ni ne osećam kao tipična trudnica. Još se u meni nije razvio majčinski instinkt. Kada sam srela prijateljicu iz srednje škole i rekla joj da očekujem bebu, ona je počela da vrišti od sreće, a ja sam je gledala pomalo začuđeno. U četvrtom sam mesecu trudnoće, pretpostavljam da će se majčinska osećanja postepeno razvijati.
Vladimir je svojevremeno izjavio da je još od januara 2006, kada se sa Bojanom upoznao preko zajedničke prijateljice, znao da je atraktivna brineta prava osoba za njega. Kada su se u junu prošle godine jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, manekenka je izjavila da jedva čeka da dobiju prinovu koja će još više učvrstiti njihovu ljubav.
Za naš magazin Bojana kaže da nema tegobe karakteristične za ranu trudnoću i da ne oseća mučninu. Trenutno je zaokupljena mišlju da nabavi novog kućnog ljubimca, trećeg po redu.
- Ne osećam mučninu kao mnoge trudnice, jedino imam bolji apetit, jedem kao mećava. Ostavila sam pušenje, mada mi nije bilo lako. Odrekla sam se tog poroka zarad deteta. Inače, jedino po čemu se baš osećam kao trudnica je to što imam veliku želju da spavam, mnogo više nego ranije. Ovih dana razmišljam da nabavim još jednog ljubimca, jer sam videla prelepog samojeda na ulici i smesta sam se zaljubila u njega. Već imamo pinča i čivavu, a trenutno čuvam i kuminog buldoga u kući. Kada beba stigne, moguće je da ćemo za prvo vreme mojim roditeljima dati naše pse, budući da su male rase i stalno laju, pa ne bi bilo zgodno da bude bebu. Vladimir i ja živimo u velikoj kući, ali ipak je lakše za prvo vreme da ne smetaju novorođenčetu - kaže simpatična tridesetogodišnjakinja, rođena i odrasla u Švajcarskoj, koja je u Srbiju došla kada je upoznala Vladimira Stojkovića.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još