Đorđe Balašević: Emotivan nastup u emisiji “Veče kod Ivana Ivanovića”

djordje-balasevic-e1313349665266

Voditelj jučerašnje emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” bio je Đorđe Balašević. Gosti legendarnog pevača bili su njegova supruga Olivera Balašević i naravno, Ivan Ivanović.
Ivan ivanović je pre dva dana na Tviteru napisao da se posvađao sa produkcijom TV “Prve”, da odlazi na prinudni odmor i da više neće voditi svoju autorsku emisiju “Veče sa Ivanom Ivanovićem”. Voditelj nije bio domaćin jučerašnjeg šoa, zamenio ga je Balašević koji se odlično snašao u toj ulozi. Pevač je napravio mini koncert, a u pauzama je pričao pošalice.
– Znam šta bi me sada Ivanović pitao, da li sam se razveo. Moj brak je u krizi duže nego što traju neki brakovi. Ja sam samo vozač i bodigard. Razveli smo se, ovo je samo za javnost – rekao je pevač aludirajući na svoju raniju izjavu.
Njegovu suprugu Oliveru Balašević ovakve reču su pomalo iznervirale. Nakon nje, u studiju se pojavio i Ivan Ivanović.
– Moj gost za večeras je, naravno, Ivan Ivanović!
Voditelj je otkrio da je mu se sinoć ispunila dugogodišnja želja.
– Ja sam uvek želeo da gostujem ovde, ali je malo bezveze da najavim samog sebe – rekao je Ivanović.
Tv lice Prve je rekao da mu je omiljena Balaševićeva pesma “Neki novi klinci” koju je pevač na kraju i otpevao, šti je Ivanovića i panonskog morala dovelo do suza. U emisiji smo mogli da vidimo i osamnaestogodišnjeg sina Olivere i Đorđa Balaševića, Aleksu, koji je sedeo u publici. Voditelj je u više navrata javno pozivao Balaševića u svoju emisiju, a sinoć mu se ta želja i ostvarila.

Izvor: Blic

Više o temama: