Beba stiže na dvor: Danica i Filip Karađorđević postaće roditelji

Princ Filip, drugi sin prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, i Danica, grafička dizajnerka i vizuelna umetnica, ćerka istaknutog umetnika MilanaCileta Marinkovića, na večnu ljubav zakleli su se 7. oktobra. Na početku novog, zajedničkog poglavlja poželeli su da zasnuju veliku porodicu.

Beba i Cile Marinković: Radujemo se što su princeza Danica i princ Filip svetu poslali lepu, pozitivivnu poruku sa naših prostora

A post shared by Dana MAAR (@danamaar) on

–Jedno drugom poželeli smo da uspostavimo sreću, nesebičnost, pažnju, zajedništvo i poštovanje, kao i sve ono što jedan brak čini uspešnim. I, naravno, poželeli smo da osnujemo veliku porodicu, neposredno posle venčanja u Sabornoj crkvi rekla je Danica za Hello!.

Ekskluzivno za Hello! Princ Filip i princeza Danica: Prvo srpsko kraljevsko venčanje posle 95 godina

Najveća želja im se ostvarila samo mesec dana kasnije- sledeće godine u kraljevsku porodicu stiže prinova.

A post shared by Dana MAAR (@danamaar) on

– Venčanje kao simbol naše ljubavi postaje novi period u našim životima koji donosi radost, uzbuđenje i odgovornost. Svaki dan dočekujemo sa osmehom, na isti način kao što se pripremamo za sve obaveze koje nam donosi zajednički život, uz bezrezervnu radost za prinovu koju očekujemo sledeće godine – kazala je princeza Danica za “Glossy”.

Hellomagazin.rsLuka Šarac/Antonio Ahel/Ataimages/Instagram

Više o temama: