Beauty trikovi koji će ublažiti bore oko očiju

Beauty trikovi koji će ublažiti bore oko očiju

Autor: | 05/01/2015

0

Mnoga istraživanja pokazala su kako upravo bore oko očiju najviše izluđuju žene, što je i razumljivo jer sagovornici najviše gledaju u naše oči, a kad se bore spoje s podočnjacima, rezultat zaista može biti nezadovoljavajuć.

Naravno bore je nemoguće potpuno izbeći, ali pravilna nega i obraćanje pažnje na to područje pomoći će vam da sprečite njihovo produbljivanje i pojavljivanje novih bora.

Dobra krema za područje oko očiju posebno je važna (da, čak i ako imate 25 godina - mislite na budućnost), a važni su i ovi beauty trikovi koji će pomoći da vaše lice što duže ostane mlado.


1. Napokon posetite optičara i nabavite naočare

"Ja dobro vidim, hvala lepo! Naočare mi ne trebaju", govorite samouvereno i žmirkate svaki put kad želite da pročitate titlove na televiziji ili vidite ko vam to maše iz daljine. Upravo na taj način stvarate bore na području oko očiju. Vreme je da posetite optičara!

2. Unosite više vode u telo

Kada je koža dehidrirana na njoj se brzo stvaraju bore i zato je vrlo važno održavati ju je vlažnom izvan, ali i iznutra! Jedna ili dve čaše vode na dan neće biti dosta - za lepu kožu važno je da se naviknete da pijete barem osam čaša vode dnevno.

3. Nabavite dobre sunčane naočare

Čak i ako vidite sasvim dobro, verovatno žmirkate kad god izađete na sunce. Nabavite dobre sunčane naočare i nosite ih čak i zimi, za vreme sunčanih dana.

Izvor: index.hr

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin
Tagovi: bore lice nega