Aleksandra Radović: Kćerka Nina sama će odlučiti da li će se baviti muzikom

Aleksandra Radović: Kćerka Nina sama će odlučiti da li će se baviti muzikom

Autor: | 09/01/2015

0

Iako ima školu pevanja, Aleksandra Radović (40), svoju mezimicu, kćerku Ninu (4) neće motivisati da krene njenim stopama.
- Da je sjajno baviti se muzikom u Srbiji, svakako nije, ali šta god ona poželi ja ću dati svoj maksimum da joj pomognem u tome. Još uvek je rano za takve planove. Nema potrebe da je guram u školu muzike, ako bude želela, sama će tražiti. Nina jeste muzikalna i voli pesmu, ali ja je ne forsiram. Šta god da želi, ja ću je podržati, jer su bitne njene želje, a ne moje - kaže Aleksandra, koja je i Novu godinu dočekala sa kćerkom.
- Bilo nam je divno. Pravile smo kolače, malu žurku i puštale muziku. Zaspale smo negde pre ponoći - ispričala je pevačica za "Blic".
Pevačica je uoči Božića priredila javni završni čas pevanja zimskog semestra svoje škole. Žiriju u kojem su bili Saša Milošević Mare, menadžer Peđa Stojnić, Tamara Dragičević i Bojana Stamenov predstavilo se 12 novih polaznika.
Pevačica je otkrila da je nastupe malo zapostavila jer je previše posvećena pedagoškom radu sa mladim talentima.
- Zadovoljna sam desetom generacijom polaznika i time što ću s najboljima nastaviti druženje. Problem s kojim se često susrećem u školi je taj što deca veruju da se pevanje može naučiti preko noći. Svi očekuju da ne ulože napor vežbajući kod kuće, nadajući se da će sami od sebe propevati. Osim što svakog ponaosob učim tehnikama pevanja, savetujem ih da glas sami treniraju kod kuće. Jedino redovnim vežbanjem mogu postati kvalitetni vokali - rekla je Radovićeva za "Večernje novosti".

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još