Kloi Kardašijan: Majicom razljutila obožavateljke svog brata Roba

Kloi Kardašijan: Majicom razljutila obožavateljke svog brata Roba

Autor: | 16/01/2015

0

Kloi Kardašijan obožava svoju porodicu, a više puta je izjavila da su joj sestre najbolje prijateljice. Ona prethodnih meseci vredno vežba u teretani kako bi svoju liniju dovela do savršenstva, a kada je juče krenula na trening pohvalila se novom majicom.
Na crnom odevnom komadu zlatnim slovima bilo je ispisano njeno, ali i imena njene majke i sestara - Kris, Kim, Kloi, Kortni, Kendal i Kajli. Ono što je zanimljivo na majici se našlo i ime supruga njene sestre Kim, repera Kanjea Vesta, dok je najmlađa sestra Kardašijan "zaboravila" da na ovoj bluzi ispiše ime svog rođenog brata Roberta, te očuha Brusa Dženera pored kojeg je odrasla, ali i svojih sestrića Mejsona, Penelopi, Nort i Rein Astona.
Kloi se nije osvrtala na pitanja i komentare čime je zet zaslužio da se nađe na njenoj majici, a ne brat, te su zaključili da je trebalo da i ispred njegovog imena napiše slovo "K" i potpiše ga.
Inače, svojevremeno su se sestre Kardašijan ozbiljno posvađale jer je Kim izjavila da će "rezervisati" sva imena koja počinju slovom "K" za svoju decu, kako ih joj neka od sestara ne bi "ukrala" za svoje naslednike. Međutim, budući da je za kćerku izabrala ime koje počinje drugim slovom, izgleda da je vremenom odustala od ove ideje.

Autor: Life Content

Foto: Khloe Kardashian / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin