Lindzi Lohan: Neobičan poslovni poduhvat

Lindzi Lohan: Neobičan poslovni poduhvat

Autor: | 18/01/2015

0

Lindzi Lohan, koja je više puta hapšena zbog vožnje pod uticajem opijata i izazivanja saobraćajnih nesreća, biće novo zaštitno lice polise osiguranja za personalna vozila, piše TMZ.

Zbog vožnje pod uticajem opijata prvi put je uhapšena 2007. godine, kad se automobilom zaletela u bankinu. Samo nekoliko meseci kasnije, isto pod uticajem narkotika ili alkohola, otela je automobil u kojem su bila tri muškarca, njena poznanika, i divljački ih vozila okolo. Policija ju je i tada uhapsila.

Pre pet godina prošla je kroz crveno svetlo i udarila u dečija kolica koja je gurala dadilja. Srećom, niko nije povređen pa je Lindzi otišla i nije pričekala policiju.

U 2012. posrnula glumica imala je tri nesreće, a u dve je bilo povređenih. Prvo je na parkingu noćnog kluba udarila mladića koji je stajao ispred svog auta. Nije povređen jer je Lindzi tek izlazila sa parking mesta.

Zatim je na autoputu doživela veću nesreću u kojoj povređene ona i njena asistentkinja. Lindzi se autom zaletela u kamion koji je vozio ispred nje, a  tvrdila je da su joj otkazale kočnice.

Tu godinu je završila isto kako ju je i počela - udarila je čoveka ispred hotela u Njujorku. Iako muškarac nije povređen i nadzorne kamere su pokazale da preteruje pri opisu svoje verzije događaja, Lindzi je uhapšena jer je ponovo napustila mesto nesreće.

Autor: Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Lindzi Lohan

Pročitajte još