Vitni Hjuston: Porodica i fanovi razočarani filmom o životu pokojne pevačice

Vitni Hjuston: Porodica i fanovi razočarani filmom o životu pokojne pevačice

Autor: | 20/01/2015

0

Porodica i obožavaoci Vitni Hjuston oštro su iskritikovali film o životu pokojne pevačice, koji je režirala Anđela Baset. Dok je Vitnina porodica objavila saoštenje u noći emitovanja filma, fanovi su svoje nezadovoljstvo iskazali na Tviteru, ljuti zbog scena seksa i preterane upotrebe droge.
Film se fokusira na period od tri godine u Vitninom životu i njenu burnu vezu sa Bobijem Braunom, kao i rođenje njihove kćerke Bobi Kristine Braun. Tako se u njemu mogu videti scene u kojima Vitni koristi kokain i upušta se u eksplicitne seksualne odnose. To se nije dopalo fanovima, koji veruju da je film trebalo da se fokusira na njen izvanredan muzički talenat.
Ovo je samo seks i kokain - glasi jedan od brojnih negativnih komentara na Tviteru.
- Ako ćete gledati ovaj film, imajte na umu da je "Lifetime" poznat po lošim biografijama preminulih zvezda i pripremite se na najgore - objavljeno je na službenoj stranici preminule pevačice.
- Oni su samo želeli priliku da dođu u centar pažnje. Ali da na takav način prikažu nekog ko se uprkos brojnim izazovima trudio da živi dostojanstven život, potpuno je pogrešno - stoji u saopštenju porodice koja nije štedela ni rediteljku filma - prijateljicu slavne pevačice.
- Takvo korišćenje prijateljstva je nepoštovanje Vitni, ali i šamar u lice njenim pravim i odanim prijateljima - zaključila je porodica preminule pevačice, koja je i tokom snimanja filma često naglašavala da Anđela i Vitni nisu bile toliko bliske kako je to rediteljka želela da prikaže.
- Neizmerno poštujem neverovatan talenat i uspehe Vitni Hjuston i Bobija Brauna, te osećam odgovornost u pričanju njihove priče - izjavila je Anđela, s kojom je Vitni glumila u filmu "Čekajući izdisaj".
Glavne uloge u filmu igraju Arlen Eskarpeta i Jaja DaKosta, inače nekadašnja učesnica šou programa "Američki top model", koja je, sudeći po kritikama, bila jedina svetla tačka filma, jer su svi hvalili njenu sličnost sa pokojnom pevačicom.
Vitni je preminula 2012. u 49 godini života, a zvaničan uzrok smrti je utapanje. U njenom telu pronađen je i kokain, a celoj situaciji nije pomogla činjenica da je pevačica imala srčanih problema. Uz kokain, u njenom telu nađeni su i tragovi marihuane te niz lekova.

Autor: Life Content

Foto: Sipa Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Vitni Hjuston