Kim Sirs i Endi Marej zakazali venčanje

Kim Sirs i Endi Marej zakazali venčanje

Autor: | 06/02/2015

0

Teniser Endi Marej oženiće svoju verenicu Kim Sirs 11. aprila u Škotskoj, preneli su danas britanski mediji. Venčanje će biti upriličeno u luksuznom hotelu "Cromlix House" koji je u vlasništvu poznatog sportiste, a nalazi se u blizini njegovog rodnog grada Danblejna.
Uspešni teniser pre dve godine kupio je ovo zdanje za 1,8 miliona funti, a pošto se u sklopu hotela nalaze kapela i restoran idealno je mesto za venčanje. Inače, prošle godine proglašen je najboljim hotelom u Škotskoj.
Uprkos tome što je dvadesetsedmogodšnji Škot poznat po tome da ne voli da priča o privatnom životu u jednom od nedavnih intervjua otkrio je da razmišlja o potomstvu.
- Voleo bih da zasnujem porodicu i da budem dobar otac - rekao je Endi koji je svojevremeno naglasio da ne bi želeo da se jednog dana razvede kao što su to učinili njegovi roditelji.
- Trudiću se da očuvam brak i da ne ponovim grešku svojih roditelja. Prija mi što se moja devojka ne bavi tenisom, jer kada dođem kući, pričamo o svemu, osim o sportu.
Kim, koja je po profesiji slikarka, a specijalnost su joj portreti pasa, upoznala je Mareja 2004. godine kada je imala samo sedamnaest, ali je njemu trebalo godinu dana da je osvoji. Oni su tokom 2009. raskinuli, ali su posle nekoliko meseci obnovili romansu i od tada imaju skladan odnos.

Autor: Life Content

Foto: Sipa Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin