Porodica Bobi Kristine ne dozvoljava Niku Gordonu da je poseti u bolnici

Porodica Bobi Kristine ne dozvoljava Niku Gordonu da je poseti u bolnici

Autor: | 20/02/2015

0


Bobi Kristina Braun
, kćerka tragično preminule pevačice Vitni Hjuston i pevača Bobija Brauna i dalje je u kritičnom stanju pošto je poslednjeg dana januara nađena bez svesti. Pronašao ju je njen suprug Nik Gordon, inače, usvojeni sin njene majke Vitni. Dvadesetjednogodišnjakinja je bila bez svesti u kadi u svom domu, baš kao što je i njena majka okončala svoj život pre tri godine. Lekari se danima bore za njen život i drže je u veštačkoj komi iz koje ne smeju da je probude sve dok se ne smanji otok na njenom mozgu.
Policija je potvrdila da je u stanu bilo droge, pa se osnovano sumnja da je kćerka muzičke zvezde pokušala da izvrši samoubistvo. Uz Bobi je svakodnevno u bolnici njen otac Bobi Braun, koji uglavnom dolazi u posetu sa suprugom Alisijom Eteridž. Mediji su nedavno otkrili da je Alisija u četvrtom mesecu trudnoće, što je muzičar i potvrdio, ali nije želeo dalje da komentariše tu informaciju, jer smatra da trenutno nema razloga za sreću.
Međutim, otac i rođaci mlade Bobi Kristine ne dozvoljavaju Niku da je poseti. Naime, zbog sumnjivih povreda na njenom telu on je pod istragom.
- Očajnički želi da je vidi. Nada se da će mu zahtev uskoro i odobriti - rekao je izvor.
Policija istražuje da li joj je naudio, odnosno jesu li se posvađali pre nego što je Bobi pronađena u kadi. Njihova veza bila je ispunjena nesuglasicama i svađama, a Bobi je, navodno, želela da prekine romansu.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin