Aleksa Jelić o učešću na "Beoviziji": Prevaren sam i izigran

Aleksa Jelić o učešću na "Beoviziji": Prevaren sam i izigran

Autor: | 20/02/2015

0


Nezadovoljan načinom na koji mediji izveštavaju o njegovom učešću na ovogodišnjem izboru za predstavnika Srbije na pesmi Evrovizije, Aleksa Jelić je na svom Fejsbuk profilu napisao poruku kojom predstavnike medija upozorava da će u slučaju pisanju neistina biti prinuđen da pokrene procese, koji kako je rekao ni njima a ni njemu nisu u interesu, a potom se osvrnuo na svoje učešće u trci za odlazak u Beč:
- Što se tiče mog nastupa na "Beoviziji", treba da znate da pesma "Vodi me" nije bila u konkurenciji za pesmu Evrovizije, te da se ja nisam takmičio za odlazak u Beč, već da je moja uloga bila da napravim šou kako bi ceo događaj bio interesantniji. Nadam se da sam uspeo u tome.
No, idemo dalje, za par nedelja ulazim u studio sa potpuno novim pesmama i nadam se da ćete uživati u njima isto kao što ja već uživam - napisao je pevač.
Nakon što se u javnosti pojavila informacija o tome da je pesma koju je Jelić pevao ranije već izvođena, Aleksa je za dnevni list “Alo!” izjavio da će se time pozabavi stručni tim.
- Hvala Grajiću i Leontini što su me lagali i prevarili, stručni tim će se njihovim delima pozabaviti, sastanci su već u toku. Ja imam sva prava, zakon je na mojoj strani, a neko mora da odgovara za sramotu. To je bezobrazluk, nisam mogao ni da zamislim da će mi se ovo dogoditi. Ja sam prevaren i izigran, zloupotrebili su moj lik i delo, moj entuzijazam prema muzici, sve ono što sam godinama gradio i osudili me na trku koja je unapred izgubljena - rekao je Aleksa za “Alo!”.

Piše: Deana Đukić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Aleksa Jelić

Pročitajte još

Najnovije vesti