Nik Gordon optužio tasta: Bobi, uništio si Vitni i Kristinu

Nik Gordon optužio tasta: Bobi, uništio si Vitni i Kristinu

Autor: | 26/02/2015

0

Nik Gordon, suprug Bobi Kristine Braun, koja od 31. januara leži u bolnici u veštačkoj komi, optužio je njenog oca Bobija Brauna da želi da otme novac koji je njegova jedinica nasledila od svoje pokojne majke Vitni Hjuston. Gordonu je Kristinina porodica zabranila da je poseti u bolnici, jer ga krivi za njen problem s drogom. On je zbog toga očajan i tvrdi da bi njegovoj supruzi bilo bolje samo kad bi čula njegov glas. Nik je Kristininog oca Bobija nazvao licemerom i naglasio da je kćerku tokom poslednjih pet godina video samo četiri puta, a da sad iz interesa glumi brižnog oca.
Pustite me u bolnicu. Bobi Kristina će se sigurno probuditi čim čuje moj glas. Bobi, vreme ti je da se sabereš i shvatiš da će te kćerka mrzeti kad se probudi jer si loš otac. Nikad nisi bio tu za nju, a ni za Vitni. Uništio si ih obe - napisao je Nik na Tviteru.
Gordon, koji je inače usvojeni sin Vitni Hjuston, istakao je da mu je bilo veoma teško da bude oslonac pokojnoj pevačici i njenoj naslednici, koju je majčina smrt mnogo pogodila. Naime, otkako je pop diva pre tri godine pronađena mrtva u kadi, Kristina je srljala u probleme koji su kulminirali je 31. januara. Svi tvrde da je želela da okonča život kao i njena majka, a Nik je objasnio da mu je sad jasno zašto ga je Vitni molila da brine o Bobi Kristini, jer je uvideo kakav je njen otac čovek.
Mnogi su najavljivali da će Kristina biti isključena s aparata 11. februara, na dan kad joj je preminula majka, ali to se nije dogodilo. Njeno stanje se u međuvremenu pogoršalo i počeli su da joj otkazuju organi.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin