Otkrivena mračna prošlost nove partnerke Klinta Istvuda

Otkrivena mračna prošlost nove partnerke Klinta Istvuda

Autor: | 09/03/2015

0

Legendarni glumac i reditelj Klint Istvud (84) na ovogodišnjoj dodeli Oskara našao se u centru pažnje zahvaljujući Kristini Sanderi (51), svojoj novoj partnerki o kojoj javnost do tada nije mnogo znala. Međutim, dama koja je u vezi s čuvenim filmadžijom, zaintrigirala je javnost pa su sada, zahvaljujući njenom bivšem suprugu, otkrivene neke njene tajne iz prošlosti.
Pol Vejnskot i Kristina bili su u braku samo 11 meseci, a razveli su se zbog njenog problema s alkoholom, čestih svađa i fizičkih obračuna.
Kristina je jednom prilikom uhapšena zbog porodičnog nasilja, a nova emotivna partnerka slavnog glumca imala je i česte ispade besa, te je Pol u više navrata bio primoran da zove policiju.
- Bio je to pravi pakao. Klintu želim svu sreću ovoga sveta - izjavio je bivši Kristinin suprug i naveo da je ona posle razvoda pohađala sastanke anonimnih alkoholičara i kurseve kontrole besa.
Klint i Kristina u vezi su od prošlog leta, a prvi put pojavili su se zajedno u javnosti na nadavno održanoj dodeli Oskara u Los Anđelesu.

Autor: Life Content

Foto: Tanjug / AP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: klint istvud